Nico Hulkenbergas: bolidai čia velniškai greiti!

0
Nico Hulkenberg Renault

Nico Hulkenbergas jautėsi taip gerai, kad vieninteliai žodžiai apibūdinti 2017 metų bolidus Silverstoune buvo F-bomba vadinami angliški keiksmažodžiai.

Nico Hulkenbergas demonstravo pakankamai aukštą tempą savo kvalifikacijos simuliacijoje, kurioje jis užėmė septintą vietą. Vokiečiui labai patiko greitieji trasos posūkiai.

Reklama

„Štai ką aš pasakysiu, bolidai yra velniškai (angl. f**king) greiti greituose posūkiuose. Copse, Maggotts, Becketts, Chapel… jie yra stebinančiai greiti, o kūnas patiria didžiules G jėgas. Tai bus fiziškos lenktynės. Fiziškai jos bus sunkesnės, nei praėjusiais metais.”

Nico Hulkenbergas džiaugėsi savo kvalifikacijos tempu, tačiau lenktynių tempas nebuvo labai džiuginantis.

„Važiuojant vieną ratą viskas buvo gerai. Ilgi važiavimai buvo daug labiau komplikuoti, todėl dar nežinau ką galvoti apie dieną praleistą bolide.”

„Turime atlikti savo namų darbus ir pažvelgti kas išties nutiko visos dienos metu ir kur mes esame. Tas vienas ratas laiko lentelėse atrodė gerai!”

Nico Hulkenbergas apie „Renault” galimybes sekmadienio lenktynėse nebuvo toks užtikrintas ir sakė, kad iki lenktynių jiems reikia dar stipriai padirbėti.

„Nežinau ko čia tikėtis ir oras nėra tiksliai aiškus. Aš tiesiog spausiu viską iš bolido, kurį mes turime ir tiesą sakant aš dar nežiūrėjau ką kiti lenktynininkai yra nuveikę.”

„Kalbant apie pasitikėjimą bolidu ir balansą – buvo sudėtinga diena, todėl turėsime padirbėti per naktį. Vienas ratas buvo geras, o super minkštosios padangos mums tinka. Mes aiškiai pamatėme, kad viename rate mums sekasi visai gerai, todėl tai buvo šios dienos teigiamas dalykas.”

„Tačiau važiuojant vieną ratą aš nebuvau patenkintas balansu. Jis nebuvo toks geras ir nejaučiau tame visiškos harmonijos važiuojant posūkiuose.”

Didžiosios Britanijos lenktynių savaitgalio tvarkaraštis

Didžiosios Britanijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Didžiosios Britanijos GP: pirmoji treniruotė 2017-07-14 11:00 - 12:30
Didžiosios Britanijos GP: antroji treniruotė 2017-07-14 15:00 - 16:30
Didžiosios Britanijos GP: trečioji treniruotė 2017-07-15 12:00 - 13:00
Didžiosios Britanijos GP: kvalifikacija 2017-07-15 15:00 - 16:00
Didžiosios Britanijos GP: lenktynės 2017-07-16 15:00 - 17:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia