Naujasis „Haas” partneris – „Jack & Jones”

0
HAAS

„Haas” komanda pasirašė rėmimo sutartį su aprangos kompanija „Jack & Jones”, kuri ankščiau buvo asmeninė Kevino Magnusseno rėmėja.

Vyrų aprangos kompanija įsikūrusi Danijoje turės savo logotipus ant galinio „Haas” bolido sparno ir lenktynininkų aprangų.

Reklama

„Atsidavimas ir profesionalumas verčia mus būti Formulėje 1, kadangi mes kiekvieną dieną tai taikome savo veikloje, kuriant drabužius vyrams”, – sakė „Jack & Jones” komercijos ir marketingo vadovas Henningas Nielsenas.

„Mes siekiame būti geriausiais, kaip ir „Haas” ekipa. Todėl mes ir rėmėme Keviną Magnusseną visą jo karjerą, o dabar nusprendėme prisijungti ir prie pačios ekipos rėmimo šį sezoną.”

Komandos vadovas Guentheris Steineris pridėjo: „Mes labai džiaugiamės galėdami paskelbti mūsų naująjį partnerį „Jack & Jones”. Tai prekės ženklas, kuris sukurtas įdėjus daug darbo ir ypatingo dėmesio detalėms, kurios ir leido greitai augti, bei tiekti kokybišką produkciją.”

„Mes dar vistiek esame labai švieži Formulėje 1, tačiau mūsų tikslai ir darbo etika yra labai panaši į „Jack & Jones”. Prekės ženklo atpažinimas, kurį turi mūsų naujasis partneris, mes būtent to ir siekiame būdami Formulėje 1.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia