Naujasis „Ferrari” variklis įveikė iškeltus patikimumo tikslus

0
@Ferrari

Iš „Ferrari” bazės Maranello mieste sklinda džiugios žinios. Autosport praneša, kad patikimumo tikslai buvo pasiekti kuriant 2018 metų variklį.

Šį sezoną variklių patikimumas bus dar svarbesnis nei praėjusiais metais, kadangi leidžiamų panaudoti variklių skaičius nuo keturių, sumažintas iki trijų. Viršijus šią ribą bus skiriamos starto pozicijų baudos.

Reklama

2017 metų sezonas „Ferrari” komandai buvo geras, tačiau nuviliantis dėl patikimumo stokos. Bet panašu, kad italai iš savo klaidų mokosi.

Dėl padidėjusio kilometrų kiekio vienam varikliui, pagrindinis išsikeltas tikslas buvo prailginti agregato gyvybės laiką neprarandant galios.

Autosport žiniomis, „Ferrari” variklių skyriaus vadovas Corrado Iotti peržiūrėjo variklio galvos ir cilindrų koncepciją ir ją patobulino. Atnaujinimai turėtų būti įdiegti sezono eigoje, o stūmokliai nebeturės plieno lydinio koncepcijos, kurią naudojo buvęs variklių inžinierius Lorenzo Sassi.

Naujoji koncepcija leis labiau priešintis „Mercedes” komandai, kadangi tai suteiks didesnį variklio nustatymų spektrą, o ypatingai tai pravers finaliniuose kvalifikacijos važiavimuose.

L. Sassi buvo atleistas praėjusiais metais ir vos tik pasibaigus jo atostogoms, italas iškart prisijungs prie „Mercedes” ekipos.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia