Naujas aerodinamikos vadovas „Williams”

0
@Williams F1 Twitter

Prieš pat naująjį sezoną „Williams” pasirašė sutartį su Dirku de Beeru, kuris nuo šiol vadovaus jų aerodinamikos padaliniui.

Dirkui tai nebus visiškai nauja veikla, mat nuo 2013  metų jis dirbo „Ferrari”, o dar prieš tai 5 sezonus praleido „Renault” gretose. Abiejose komandose prieš tai jis taip pat buvo aerodinamikos skyriaus vadovas.

Reklama

Claire Williams neslėpė džiaugsmo dėl naujojo komandos nario:”Mes esam pakylėti žinios, kad prie mūsų jungiasi žmogus, turintis kalnus patirties savo srityje. Jo patirtis kaip aerodinamikos skyrių vadovo jau keletą metų iš eilės Formulėje 1, jo žinios, jo patirtis, Dirkas be abejonės bus puikus partneris prisijungiantis prie mūsų bendro plano, sugrąžinti „Williams” į pergalių kelią.”

Pats de Beeras pridėjo, kad: „Aš labai itin džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie „Williams”. Ši komanda turi labai ilgą ir garbingą istoriją Formulėje 1,  aš didžiuojuosi tuo, kad dabar tapsiu dalis to.

Su nekantrumu laukiu darbų su Dave Wheateriu ir visa „Williams” aero komanda pradžios, ir toliau tęsime siekį judėti pirmyn tobulinant mūsų bolidą tiek sezono metu tiek po jo. Naudodamasis proga noriu padėkoti „Williams” už suteiktą galimybę.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia