N. Rosbergas: žinau, jog galiu nugalėti Kinijoje

2

[media-credit name=”@MercedesAMGF1″ align=”alignnone” width=”900″]Rosberg[/media-credit]

Šeštosios iš eilės pergalės artėjančiose lentynėse Kinijoje sieksiantis „Mercedes” pilotas Nico Rosbergas yra įsitikinęs, kad gali pasiekti šį tikslą.

Reklama

Vokietis laimėjo abu pirmus etapus Australijoje ir Bahreine ir su dviem pergalėmis užtikrintai pirmauja čempionate nepaisant to, kad jo komandos draugas Lewisas Hamiltonas laimėjo abu 2016 m. kvalifikacinius važiavimus.

Artimiausi N. Rosbergo varžovai be L. Hamiltono yra abu „Ferrari” pilotai – Kimis Raikkonenas ir Sebastianas Vettelis, finišavę ir pelnę taškus tik viename iš dviejų šio sezono etapų.

„Nuostabu pradėti sezoną taip pozityviai, bet mano tikslas yra daug daugiau pergalių, todėl svarbu tiesiog mėgautis šia akimirka. Jaučiuosi privilegijuotas, turėdamas galimybę vairuoti geriausią bolidą trečius metus iš eilės ir ketinu iš to išspausti daugiausiai”, – teigė pirmojo titulo siekiantis N. Rosbergas.

N. Rosbergas taip pat prisiminė savo ankstesnę patirtį Šanchajuje ir išreiškė viltį, kad ši trasa jam bus palanki dar kartą:

„Ketinu vykti į Kiniją žinodamas, kad galiu kovoti dėl pergalės, kas yra nuostabus jausmas. Šiuo atveju ypač svarbu ir tai, kad Šanchajaus trasa man kelia gerus prisiminimus. 2012 m. čia aš laimėjau savo pirmąją kvalifikaciją bei lenktynes”, – optimizmu tryško vokietis.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. sekmes ir laimek sita gp, kuomet hamiltonas gaus spaudimo, paziuresim ka sugeda, nes dabar 20 tasku tai dar nera tragedija, cia mazas skaicius, bet va jeigu kokia 70 pralosinetu, butu idomu kaip hamiltonas tvarkytusi

  2. plius hamis +5 starto pozicijos, tai rosbergui sansu tikrai yra daug ir geru pergalei, ko gero startuot gaus is pirmos vietos, jei dar koks lietutis isimaisytu kinijoj, nu butu super

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia