N. Rosbergas tikras, kad L. Hamiltonas reabilituosis

0
@F1 Fanatic
@F1 Fanatic
@F1 Fanatic

Nico Rosbergas išreiškė simpatijas savo komandos draugui Lewisui Hamiltonui, po brito variklio gedimo Malaizijoje, bei mano, kad jis atsigaus po šio nemalonaus įvykio.

L. Hamiltonas pirmavo visas lenktynes turėdamas pakankamai saugų pranašumą, prieš antroje vietoje važiavusį „Red Bull” pilotą Danielį Ricciardo, iki momento kai sugedo brito variklis, likus 15 ratų iki lenktynių pabaigos.

Reklama

N. Rosbergui lenktynės prasidėjo itin nemaloniai, bei buvo iškilusi grėsmė prarasti lyderio poziciją čempionate, tačiau po Lewiso Hamiltono nesėkmės, vietoje kritimo į antrąją pilotų įskaitos vietą, vokietis turi 23 taškų pranašumą prieš britą, likus 5 lenktynėms iki sezono pabaigos.

„Lewisui tikrai turėjo būti sunki diena. Žinau kaip yra sunku tokiu momentu. Esu kelis kartus tai patyręs savo karjeroje, pavyzdžiui 2014 metais Abu Dabyje. Jausmas siaubingas, bet esu tikras, kad jis sugrįš dar stipresnis, jis yra kovotojas.”

N. Rosbergas teigia, kad jis į likusias lenktynes vyks nepakeitęs savo mąstysenos, nors šiuo metu ir turi pranašumą prieš artimiausią konkurentą.

„Tai mane grąžina prie požiūrio, kad reikia telkti dėmesį tik į artimiausias lenktynes. Niekada negali žinoti, kas nutiks vėliau. Neketinu pradėti galvoti kaip nors kitaip. Kitos lenktynės yra Suzukoje, lipsiu į bolidą ir bandysiu laimėti tas lenktynes.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia