N. Rosbergas Singapūrą vadina „Red Bull” trasa

0
@Mercedes AMG F1
@Mercedes AMG F1
@Mercedes AMG F1

Nico Rosbergas Marina Bay miesto trasą Singapūre pavadino „Red Bull” trasa, tačiau tikisi čia iškovoti pirmąją pergalę savo karjeroje.

N. Rosbergas laimėjo dvi pastarąsias lenktynes Belgijoje ir Italijoje, taip sumažindamas atsilikimą, pilotų įskaitoje, iki komandos draugo Lewiso Hamiltono, dabar juos skiria tik du taškai. Praėjusiais metais Singapūre „Mercedes” komandai sunkiai sekėsi demonstruoti gerą greitį.

Reklama

Lewisas Hamiltonas ir Nico Rosbergas kvalifikacijoje užėme tik penktą ir šeštą vietas, lenktynėse vokietis finišavo ketvirtas, o britas pasitraukė iš lenktynių.

Nepaisant visų pastabų, N. Rosbergas pasiryžęs išlaikyti savo demonstruojamą formą būsimų savaitgalio sesijų metu.

„Ši trasa yra „Red Bull” trasa, mes čia buvome labai silpni praėjusiais metais. Bet aš tikiu komanda ir mano pasitikėjimas savimi yra kaip niekada didelis. Mano požiūris į kiekvieną savaitgalį nesikeičia, aš visada galvoju apie pergalę. Taškų skirtumas tai didėjo tai mažėjo, bet aš koncentruojuosi tik į artimiausias lenktynes, o tai yra man tinkamiausias požiūris. Matote koks atstumas tarp mūsų yra dabar.” kalbėjo Nico Rosbergas.

Lewisas Hamiltonas taip pat nusiteikęs artimai kovai su „Mercedes” varžovais šį savaitgalį.

„Mums tai nebuvo pats geriausias savaitgalis praėjusiais metais, taigi tikimės, kad šį kartą būsime priekyje. Bet kokiu atveju, tai nebus lengvas pasivažinėjimas. Net kai laimėjome 2014-aisiais, nebuvo labai paprasta. Esu tikras, kad „Ferrari” ir „Red Bull” kovos su mumis, todėl laukia didelė kova priekyje.” sakė Lewisas Hamiltonas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia