N. Rosbergas: E. Ocono situacija yra siaubinga

0
nico rosberg

Estebanas Oconas kitais metais greičiausiai nebelenktyniaus Formulėje 1, o Nico Rosbergas tokią situaciją vadina siaubinga.

Pasak įvairiausių pranešimų tik laiko klausimas, kada E. Oconas, kurį Toto Wolffas vadina ateities Formulės 1 čempionu, praras savo vietą „Force India“ komandoje.

Reklama

Milijardierius Lawrence Strollas priėmė sprendimą ir nusipirko „Force India“ ekipą, o tai reiškia, kad jo sūnus Lance Strollas turėtų čia persikelti, o Sergio Perezas turėtų pasilikti.

Todėl E. Ocono šansai mažėja, nes komandos nenori pas save priimti lenktynininko, kuris priklauso kitai ekipai, o šiuo atveju jis yra „Mercedes“ komandos dalis.

N. Rosbergas sako, kad jeigu įvyks taip, jog prancūzas pasitrauks, tai nebus palanku pačiai Formulei 1.

„Labai daug geriausių lenktynininkų turėjo svarbų palaikymą, nes Formulės 1 komandos į tai buvo įsitraukusios, kaip niekada ankščiau, todėl tai yra teigiamas dalykas“, – sakė 2016 metų pasaulio čempionas.

„Pačios F1 komandos rodo iniciatyvą ir palaiko labai jaunus lenktynininkus, todėl to negalima pavadinti katastrofiška situacija.“

„Galbūt tai šiek tiek blogiau nei turėtų būti, tačiau mes ir toliau turime nenuleisti akių nuo to. Nes tokia, kaip E. Ocono situacija neturėtų pasikartoti. Tai yra siaubinga.“

„Jis yra tikra sensacija. Tas vyrukas vairuoja tikrai puikiai, o dabar jis nebeturi komandos. Tai tikra beprotybė, tokių dalykų reikia vengti.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia