N. Rosbergas: ateityje vėl bus bėdų tarp Lewiso ir manęs

0
@Formula1
@Formula1
@Formula1

Nico Rosbergas nustebęs, kad komandos draugas Lewisas Hamiltonas teigia, jog jie vėl yra geri draugai ir mano, kad tarp jų vėl įsižiebs konfliktas.

Kovoje dėl čempiono titilo, tarp šių pilotų dažnai kildavo konfliktai, Lewisas Hamiltonas sakė, kad jų santykiai, šiuo metu, labai stipriai pasistūmėjo pirmyn ir yra „stebėtinai geri”.

Reklama

„Kai aš baigiau kelis ratus (plaukiojimo baseine), kartu susėdome ir kalbėjomės 20 ar 30 minučių.” Hamiltonas sakė DailyMail, apie savo ir Nico santykius.

Rosbergas buvo paklaustas apie šiuos komentarus Hockenheim’o renginyje antradienį ir sakė, kad ištiesų visa tai pasikeitė labai nežymiai.

„Mūsų santykiai – kaip visada, ” atsakė jis. „Tai geriau , tai blogiau. Pagarba niekur nedingusi, tačiau ateityje vėl turėsime problemų. Esu įsitikinęs.”

Nico Rosbergas sakė, kad kova dėl pergalės šį savaitgalį Austrijoje bus labai artima, galbūt panaši kaip praeityje tarp Michaelio Schumacherio ir jo herojaus Mika Hakkineno.

„Mika buvo mano dievaitis. Daugiau aš nieko nežinojau.”, juokavo Rosbergas, nes antradienį jis gavo galimybę vairuoti pergalingą 1998 metų Hakkineno McLaren bolidą.

Tuo metu Mika Hakkinenas buvo prižiūrimas Nico tėčio, Keke Rosbergo, 1982-aisiais laimėjusio pasaulio čempiono titulą.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia