N. Lauda: L. Hamiltonas melavo apie gerą draugystę su N. Rosbergu

1
@telegraph.co.uk
@telegraph.co.uk

Nikis Lauda sako, kad Lewisas Hamiltonas melavo sakydamas, kad jo ir Nico Rosbergo santykiai šiuo metu yra labai geri.

Hamiltono ir Rosbergo dvikova grįžo ir viskas stebima per padidinimo stilką, po susidūrimo paskutiniame rate Austrijoje, kuris leido „Mercedes” komandai pagalvoti apie komandinės taktikos taikymą jau nuo Didžiosios Britanijos GP. Iki šio incidento Lewisas spaudai pasakojo, kad santykiai su Nico labai stipriai pagerėjo.

Reklama

Lauda atskleidė, kad tai nevisai teisinga informacija. Kalbėdamas Austrijos televizijai penktadienį, prieš Austrijos GP, jis sakė: „Lewisas melavo. Jis tiesiog kalbėjo bet ką.”

„Jis norėjo norėjo sumažinti įtampą, siekdamas turėti ramesnį savaitgalį. Patikėkite, jis nėra taikus. Kol Nico yra priekyje, kova tęsis ir tik dar labiau aštrės.”

Įdomu tai, kad Nikis Lauda interviu kalbėjo kelias dienas prieš susidūrimą Spielbergo trasoje.. Kyla klausimas kaip jų santykius galėjo paveikti sekmadienio popietės įvykiai. Abu incidento dalyviai kaltino vienas kitą už sukeltą avariją, nors teisėjai nusprendė nubausti tik Nico Rosbergą.

Nikis Lauda taip pat atskleidė, kad Hamiltonas suniokojo savo kambarį po nesėkmingai pasibaigusios kvalifikacijos Europos GP, kuomet visą savaitgalį Lewisas dominavo visose sesijose. Klaida kainavo „pole” poziciją, kurią užėmė Nico Rosbergas, o kitą dieną, Nico rodė pavydėtiną tempą, ir nugalėjo lenktynėse, kai tuo tarpu Lewisas finišo liniją kirto tik penktas.

„Jis tai padarė, nes atsitrenkė į atitvarus. Jis turės už tai sumokėti [už suniokotą kambarį]. Jis man sakė, kad aš negaliu dabar užeiti, nes jis ketina viską sudaužyti. Štai kaip viskas buvo.”

Reklama

1 komentaras

  1. Tokie veiksmai nieko gero, bet parodo kokie yra tikslai. Visa laika nori buti pirmas, tai nera blogas dalykas, bet melas ar daiktu niokojimas tai cia jau nekazka…..

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia