N. Lauda: jei Vettelis neturės problemų, čempionatas jau yra baigtas

2
Niki Lauda

Nevykdantysis „Mercedes” ekipos direktorius Niki Lauda mano, kad čempionato favoritas yra „Ferrari” komandos lenktynininkas Sebastianas Vettelis.

„Vettelis laimėjo, nes po Raikkoneno sustojimo buvo greitesnis”, – S. Vettelio pergalės Monake priežastį italų transliuotojui „Sky Italia” įvardijo vienas „Mercedes” vadovų.

Reklama

„Ar atrodau (dėl to) laimingas? Mano širdyje visada yra vietos ir „Ferrari”. (Monake) jie buvo puikūs, o mes ne. Čempionato baigtis? Šiuo metu ji krypsta Vettelio pusėn, bet dar liko daug lenktynių”.

N. Lauda taip pat mano, kad, jei Vettelis neturės techninių problemų, čempionato baigtis jau yra aiški.

„Pirmadienį vis dar buvau piktas, bet dabar mes turime surasti būdą, kaip priversti tinkamai dirbti padangas. Kitas dalykas yra aiškus – Vettelis turi turėti problemų, kitaip bus viskas baigta. „Ferrari” yra ant bangos ir, jei tai tęsis, atotrūkis taps milžiniškas”.

Primename, kad iškovojusi pergalingą dublį Monake, „Ferrari“ 17 taškų aplenkė „Mercedes“ ekipą komandinėje įskaitoje, o S. Vettelis sutvirtino savo lyderio pozicijas pilotų rikiuotėje, jau 25 taškais lenkdamas minėtos komandos lenktynininką Lewisą Hamiltoną.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. naudoti gali ir penktą, jokių bėdų, tas kurį naudojai, gali būti paremontuojamas ir dedamas atgal. tad dėl to, kad naudoja ne patį pirmą nelabai ką reiškia, nebent galima būtų daryti išvadą, kad „Ferrari” didelio variklio patobulinimo neplanuoja šiemet. Kitu atveju gautų baudą, jei panaudotų papildomą. kitas dalykas tai ta bauda irgi nieko baisaus, kai esi labai greitas, tai tarto pozicijų bauda yra baisi tik tokiose lenktynėse, kaip Monakas, Singapūras, o tokiose, kaip Italija, ar Spa tikrai nieko baisaus, lenkti gali, svarbu greičio būtų. Na pamatysim, juokingiau atrodo Laudos streso apraiškos vos po 6 etapų, plius kai „Mercedes” iškovodavo čempionų taurę dar likus ne vienam ir ne dviem etapams tai viskas ok būdavo, o dabar 17 taškų nuo „ferrari” jau yra milžiniškas atsilikimas 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia