N. Hulkenbergas ruošiasi savo 100-osioms F1 lenktynėms

7
@PlanetF1

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”700″]Hulkenberg[/media-credit]

Po nuviliančių lenktynių Kinijoje Nico Hulkenbergas Rusijos GP tikisi finišuoti taškų zonoje, tuo labiau, kad tai bus jo šimtosios lenktynės karjeroje.

Reklama

Pernai vokiečio komandos draugas Sergio Perezas Sočio trasoje finišavo trečias. Tai buvo vienintelis sezone „Force India” komandos finišas ant podiumo.

Tuo tarpu šį sezoną ekipa iš Indijos susiduria su problemomis. Kol kas tik pirmose sezone lenktynėse Australijoje N. Hulkenbergas uždirbo taškų, finišavęs 7 vietoje. Bahreine ir Kinijoje abu komandos lenktynininkai finišavo už dešimtuko ribų.

Vokietis tikisi šio savaitgalio lenktynėse, kurios jam bus jubiliejinės, pasirodyti kur kas geriau, nei sezono starte.

„Aš negaliu patikėti, kad šis savaitgalis man bus 100-asis Formulėje 1. Kur bėga laikas? Tai puikus pasiekimas ir aš tikiuosi, kad šis savaitgalis man bus įsimintinas. Mūsų tikslas surinkti čia kuo daugiau taškų. Paskutinės dvi lenktynės buvo nuviliančios dėl įvairių priežasčių ir aš manau, kad mes dar neparodėme viso savo potencialo. Kinijoje aš kentėjau nuo didelio padangų dėvėjimosi, bet nemanau, kad tai turėtų būti problema Rusijoje – čia danga minkštesnė. Sočio trasa labai įdomi. Tai didelė teritorija, nes čia yra Olimpinis parkas. Trasa gana ilga su vienas į kitą panašiais dešiniais posūkiais, tad čia nėra sunku rasti tinkamą automobilio derinimą. Trasa ganėtinai reikli stabdžiams, nes yra ilgos tiesiosios ir keletą staigių stabdymo zonų.”

Optimistiškai nusiteikęs ir vokiečio komandos draugas Sergio Perezas.

„Aš manau, kad šį savaitgalį mes galime būti konkurencingi”, – teigė meksikietis.

„Mes negalėjome suderinti tinkamai visų darbų Kinijoje ir praleidome progą pelnyti taškus, tad mums reikia susikoncentruoti į lenktynių tempo pagerinimą. Dažnai blogų savaitgalių metu pamatai, kur dar galima stengtis, tad aš esu tikras, kad šį savaitgalį mes būsime geresnės formos”.

Reklama

7 Komentarai (-ų)

  1. visad visi tikisi pasirodyti kuo geriau ir taikosi į taškus, vietų tik 10, o sutilpt nori visi, tai kad ir kokia forma demonstruos visi, net ir lygia mersedesam, vistiek visi į 10-tuką netilps 🙂

  2. Hulkas yra puikus pilotas, bent po kartą įveikęs visus komandos draugus, su kuriais kartu lenktyniavo. Su tais bolidais, kuriuos jis vairavo ir vairuoja, daugiau nebūtų parodęs nei Hamis, nei Vettelis, nei Alonso. Bet kai vis maliesi tarp vidutiniokų vidutiniokėje komandoje, tai ir per motyvaciją muša.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia