N. Hulkenbergas: „Renault“ lėtai tobulina bolidą kovodami dėl ketvirtos pozicijos

0
Nico Hulkenberg

„Renault“ ekipa daugiau atnaujinimų šiais metais nebesulauks, o būtent todėl Nico Hulkenbergas galvoja, kad komanda gali pralaimėti kovą dėl 4 pozicijos „Haas“ komandai.

Šiuo metu „Renault“ užima ketvirtą vietą konstruktorių įskaitoje likus dar keturiems etapams ir turi tik 8 taškų persvarą prieš „Haas“ ekipą.

Reklama

Nuo Vokietijos GP etapo prancūzų ekipa nesugebėjo finišuoti aukščiau nei aštunta vieta, kas leido amerikiečiams prie jų priartėti.

Kalbėdamas apie „Renault“ formos kritimą, N. Hulkenbergas sako, kad jis jaučia jog komandos rezultatai priklauso nuo bolido atnaujinimų, o pagrindinis dėmesys jau yra skiriamas 2019 m. sezonui.

„Manau, kad mes esame šiek tiek lėti iš tobulinimo pusės ir nesukuriame pakankamai detalių, kad išliktume ketvirtoje pozicijoje“, – sakė N. Hulkenbergas.

„Mes vis dar esame ketvirti, tačiau mums bus labai sunku kovoti ir išsilaikyti šioje pozicijoje iki sezono pabaigos. Mes viską, ką turime suplaksime į vieną mišrainę ir naudosime, tačiau kova dėl šios pozicijos mums nebus lengva.“

Tačiau vokietis sako, kad komanda dar nepasidavė ir stengiasi nugalėti „Haas“ komandą, kuri grasina perimti ketvirtą poziciją.

„Žinoma, kad mums tai yra labai svarbu, ir mes norime tą poziciją iškovoti. Mes dar tikrai nepasiduodame šioje kovoje.“

„Mums svarbu išlaikyti šią vieta ir parsivežti ją namo. Tačiau tobulinimas ir 2019 metų bolido kūrimas vyksta tuo pačiu metu.“

„Šiemet patobulinimų jau nebesitikime. Turime kovoti su tuo bolidu, kurį dabar turime ir reikia pasistengti, kad pasiektume su juo geriausių įmanomų rezultatų.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia