N. Hulkenbergas: R. Grosjeanas turi labiau padirbėti su savimi

3
ispanijos gp avarija

Nico Hulkenbergas nebuvo patenkintas Romaino Grosjeano vairavimu lenktynių starte Ispanijoje, kai dėl prancūzo kaltės iš lenktynių privalėjo pasitraukti du pilotai.

N. Hulkenbergo bandymas atsigriebti lenktynėse dėl problemų kvalifikacijoje, baigėsi trečiąjame posūkyje, kai rėžėsi į R. Grosjeano bolidą.

Reklama

Prancūzas praradęs bolido balansą paslydo ir bandydamas ištaisyti savo klaidą paspaudė greičio pedalą bandydamas išvengti važiavimo prieš visą rikiuotę. Tačiau toks manevras iš lenktynių pašalino du lenktynininkus ir dar pirmajame rate.

Į šią mėsmalę įsivėlė N. Hulkenbergas ir Pierre Gasly. Vokietis sakė, kad R. Grosjeanui tokiose situacijose reikėtų labiau padirbėti su savimi.

„Aš rėžiausi tiesiai į Romainą, kai jis padarė suktuką ir sugrįžo į trasą. Niekur kitur nebegalėjau važiuoti. Nebuvo įmanoma jo išvengti, todėl gavau smūgį į galą“, – sakė „Renault“ lenktynininkas.

„Absoliučiai nieko negalėjau padaryti. Tokiose situacijose jis neatrodo gerai, apskritai jis dažnai daro suktukus, tačiau tą padaryti pirmajame rate, nėra pats geriausias laikas.“

„Jis turi į tai pasižiūrėti ir labiau padirbėti su savimi. Nežinau, kiek kartų per savaitgalį jis apsisuka. Jeigu jis tai daro dėl savęs, tada viskas tvarkoje.“

„Bet jeigu jis tą daro, kad iš lenktynių pašalintų kitus lenktynininkus – tai nėra labai gerai.“

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. SIaip jeigu susapnuociau, kad esu HAAS savininkas, tikrai tam sapne pagalvociau apie du kitus pilotus kitam sezonui, viena patyrusi, stabilu. Kita jauna bet ne karstagalvi….

    • Magnsussenas yra iskovojes visus komandos taskus siame sezone. jeigu ne grosjeano bajeriai, tu tasku butu dar daugiau, panaisai kaip pas Renault ir Mclaren

  2. Na dėl Grosjeano tai jis įrodė, kad kelionės laiku įmanomos, nes viskas labai primena praeitį. O dėl K.Mag tai jis visai gerai atrodo, jei jau keist tai tik prancūzą

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia