N. Hulkenbergas: neaukštinkite mano sezono per anksti

0
nico hulkenberg renault

Nico Hulkenbergas pareiškė, kad jis jaučiasi laimingas dėl to, kaip jo sezonas prasidėjo, tačiau įspėjo, kad dar anksti jį vadinti sėkmingu.

Visose trijose lenktynėse N. Hulkenbergas savo komandos draugą Carlosą Sainzą nugalėjo kvalifikacijose ir įrodė, kad yra labai pastovus, nes per paskutines šešias lenktynes, jis jose startavo iš septintos pozicijos.

Reklama

Vokietis yra finišavęs taškuose penkiose lenktynėse iš eilės ir mano, kad bolidas buvo labai svarbus tokio pasiekimo faktorius.

„Manau, kad jaučiuosi užtikrintai ir esu laimingas, o šie bolidai su daugiau prispaudžiamosios galios, kurie buvo įvesti praėjusiais metais, man tikrai padeda“, – sakė N. Hulkenbergas.

„Šiuo metu, su visais sezonais, kuriuos aš čia praleidau ir patirtimi, kurią gavau, jaučiuosi, kad sugebu vairuoti geriausiai nei kada nors ankščiau.“

„Kol kas esu labai laimingas, tačiau neaukštinkite mano sezono, nes tai daryti yra per daug anksti.“

N. Hulkenbergas ir toliau tęsia savo rekordą. Jis yra lenktynininkas, kuris turi daugiausiai lenktynių startų be iškovoto podiumo, tačiau sako, kad jis apie tai per daug negalvoja.

„Toks yra šis sportas, todėl tu negali per daug dėl to susierzinti.“

„Žinoma, kad kartais kantrybė pasibaigia ir tu to nebenori matyti, tačiau nėra daug dalykų, kuriais galėtum tą pakeisti.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia