N. Hulkenbergas: Monako trasa turėtų tikti mūsų bolidui

3
Nico Hulkenberg Renault

„Renault” komandos pilotas Nico Hulkenbergas mano, kad Monako trasa turėtų tikti „Renault” bolidui ir tikisi sėkmingo pasirodymo šioje trasoje artėjančiose lenktynėse.

29-erių vokietis mano, kad „Pirreli” į Monaką atvežtos super minkšto ir ultra minkšto mišinio padangos turėtų puikiai tikti „Renault” bolidui, o važivimas šioje trasoje su naujos kartos bolidais, turinčiais daugiau prispaudžiamosios galios, bus daug labiau intriguojantis.

Reklama

„Trasa mums turėtų tikti, ypač naudojant super minkštas ir ultra minkštas padangas. Laukiu lenktynių, kuriose, be abejo, sieksime gero rezultato. Praėjusiais metais čia pasirodžiau pakankamai gerai, o dėl naujų bolidų jausmas čia turėtų būti dar geresnis. Čia reikia gero ritmo ir geros harmonijos su savimi ir bolidu bei jaustis komfortiškai. Pasiekti puikius rato įveikimo laikus gali būti nelengva, bet pastaraisiais metais man tai pavykdavo padaryti, taigi, tikiuosi, čia vėl galime pasirodyti gerai”.

Įdomu, kad N. Hulkenbergas kol kas yra vienintelis „Renault” pilotas, pelnantis šiai ekipai taškus 2017 m. sezone. Vokietis finišavo taškuose paskutinėse trijose lenktynėse ir šiuo metu jų turi jau 14, tuo tarpu jo komandos draugas Jolyonas Palmeris kol kas nėra pelnęs nei vieno taško.

Stebint tokius kontrastingus vienos komandos pilotų pasirodymus, sunku rasti racionalų paaiškinimą, kodėl praėjusiais metais prancūzų gamintojo ekipa pratęsė kontraktą su labai silpnai lenktyniaujančiu britų lenktynininku, kuris ir pernai nesugebėjo prilygti tuometiniam komandos draugui Kevinui Magnussenui.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. na itaka bet kur niekam dar nepakenke, bat Jolyonas tikrai gadina vaizda. Ne pirmas sezonas F1, o toks netikelis atrodo, dar del Strollio kazkaip vis pagalvoji „nieko dar vaikas, isivaziuos”, o kada sitas prades elgtis kaip priklauso? 😀
    Hulkiui kita vertus tai tik geriau, atrodo vis kietesnis.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia