N. Hulkenbergas: K. Magnussenas nori būti kaip M. Verstappenas

0
Nico Hulkenberg Renault

Nico Hulkenbergas ir Kevinas Magnussenas toliau tęsia žodžių kovą, po to kai danas vokiečiui pasiūlė ‘čiulpti jo kiaušus’.

Kevinas Magnussenas Vengrijos GP lenktynėse išstūmė Nico Hulkenbergą už trasos ribų, kai abu pilotai kovojo dėl 11 vietos. Po lenktynių vokietis priėjo prie dano, kuris kalbėjo su žiniasklaida, bei sarkastiškai pasakė ‘puikiai padirbėjai’.

Reklama

Kevinas Magnussenas taip pat turėjo ką į tai atsakyti, todėl pasiūlė vokiečiui ‘čiulpti jo kiaušus’. Nico Hulkenbergas nepraleido progos dar kartą pateikti atsaką.

„Labai norėčiau, kad žmonės tiek daug kalbėtų apie lenktynes. Šiuo metu Formulėje 1 turime svarbesnių iššūkių, nei kalbėti apie žmogaus kiaušus, kuris nori būti kaip Verstappenas”, – sakė vokietis.

„Aš nesu iš tų, kurie aštriai kalba viešai po lenktynių. Nenoriu ko nors įžeisti. Jeigu su kažkuo turiu problemų, nueinu ir pasakau ką galvoju.”

„Tačiau fanams patinka matyti tokį sportą, kuriame yra konkurencija ir žmonės išsako savo mintis atvirai. Tai yra smagioji F1 pusė, o ypatingai su karštakošiais ir jautriais žmonėmis.”

„Kevinas yra kaip mažasis brolis. Žinai, kad jis jokiu būdu negali savęs apginti, todėl lengviausia jo pasisakymus priimtu su šypsena veide.”

K. Magnusseno pasiūlymas N. Hulkenbergui

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia