Monako GP antrųjų laisvųjų treniruočių rezultatai

4
trintelti
@DanielRicciardo

Antrosios treniruotės taip pat pasižymėjo kontaktais su barjerais.

Pirmasis sudaužęs savo bolidą buvo Rio Haryanto. Taip pat savo bolidą apgadino ir Kevinas Magnussenas, bei Sebastianas Vetellis, tiesa Vetteliui užteko pakeisti galinį sparną ir treniruotes jis tęsti galėjo.

Reklama

Geriausią rato įveikimo laiką užfiksavo Danielis Ricciardo, šiam GP jis gavo atnaujintą „Renault” jėgainę. Kiek viso to atsiplėšimo nuo likusiųjų įtakojo būtent naujasis variklis, kol kas neaišku, tačiau nuo antroje ir trečioje vietoje likusių „Mercedes” jis atitrūko net 0,6s.

Kaip ir buvo prognozuojama neblogai atrodo ir „Toro Rosso” komandos atstovai 5 ir 6, o „Ferrario” pilotai kol kas atrodo silpnai, tik 7 Kimi ir 9 Vettelis.

Žemiau pateikiame visą lentelę su rezultatais.

Monaco 2 trenke su padangom

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. Nesupratau, ką čia Lewisas veikia, juk pagal Evbi, jis turėtų dar „čiukintis” kažkur Kanų grioviuose…. O kalbant apie temą, akivaizdu, kad kova vyks tarp „RedBull” ir „Mercedes”, nebent įsimaišys Vettelis.

    • Hamis dar vakar parleke i trasa su jachta kai anglai sako „in style” 😀 O apie lenktynes, kazkaip kolkas irgi abejoju Ferrariu forma… Turbut teks pritarti tau. Bent jau kolkas

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia