Monake J. Buttonas pakeis F. Alonso

3
@PlanetF1

„McLaren” komanda patvirtino, kad 2009 metų pasaulio čempionas Jensonas Buttonas sugrįš į Formulę 1 ir Monako lenktynėse pakeis Fernando Alonso, kuris tuo metu lenktyniaus Indy 500 čempionate.

Trečiadienį buvo paskelbta, kad Fernando Alonso praleis Monako GP ir varžysis Indy 500, o komanda dar nebuvo patvirtinusi jį pakeisiančio piloto. Tačiau šiandien paaiškėjo, kad tai bus Jensonas Buttonas, kuris iš Formulės 1 pasitraukė praėjusiais metais.

Reklama

„Aš esu sujaudintas, kad mano vienkartinis sugrįžimas į Formulę 1 vyks Monako GP, neįsivaizduoju geresnės vietos tai padaryti, tai mano namų lenktynės. Esu čia laimėjęs 2009 ir tai yra viena iš mano mėgiamiausių trasų.”

„Tai pakankamai sudėtinga miesto trasa, kurioje atsiskleidžia patys geriausi lenktynininkai ir nepaisant sudėtingos sezono pradžios „McLaren”, manau, kad ši trasa komandai labiau tiks, nei greitesnės trasos, kuriose Fernando Alonso ir Stoffelis Vandoorne šį sezoną lenktyniavo.”

„Suprantu, kad mes neturėsime realaus šanso čia nugalėti, tačiau manau, kad turėsime šansą iškovoti taškus, kurie bus labai vertingi komandai.”

„Esu esu nepaprastai pasiruošęs tam, aš daug treniravausi triatlone, todėl neturiu jokių abejonių, kad mano forma bus prasta.”

Monako GP ir Indy 500 lenkjtynės vyks gegužės 28 deiną.

 

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. normalus sprendimas. Bet ka gi…idomus reikalas. Boulier patvirtino 😀 kad Alonso ultimatuma pateike, kad isleistu i Indy 😀 mano spejimas pasitvirtino. Idomiai gaunasi. Mclaren soka pagal Alonso dudele mokedami nemazus milijonus 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia