Mintys po kvalifikacijos Kanadoje ir staigmena L. Hamiltonui

0
canada gp press
@Twitter.com nuotr.

Kanadoje po kvalifikacijos trys greičiausi pilotai buvo nuvežti į trasos vietą, kurioje didžiausia fanų koncentracija. Pilotai dalijosi mintimis, o Lewisas Hamiltonas gavo išskirtinę dovaną.

Lewisas Hamiltonas: „Ačiū, kaip gyvuoji Montreali? Kaip jums sekasi? Tai nuostabu, ačiū visiems, negaliu patikėti, kad man Kanadoje nuolat sekasi. „Ferrari” buvo itin greiti visą savaitgalį ir visus šiuos metus, tačiau as galėjau važiuoti už juos dar greičiau. Aš savo ratą pavadinčiau seksualiu, viskas nuostabiai pavyko. Visi sektoriai puikiai susidėjo į vieną visumą ir gavosi puikus ratas. Komanda puikiai paruošė bolidą, ačiū jiems, taip pat ačiū gamykloje esantiems vyrukams.”

Reklama

Lewisui Hamiltonui buvo įteikta neeilinė dovana iš Ayrtono Sennos šeimos. Ši dovana jam įteikta, kadangi britas susilygino iškovotų „pole” pozicijų skaičiumi su savo dievuku. Šis šalmas yra iš 1987 metų sezono.

„Neįtikėtina, aš visas drebu, neturiu žodžių. Jis buvo mėgstamiausias mano pilotas, tačiau ir daugelio kitų. Jaučiu jam ir jo šeimai didžiausią pagarbą. Labai ačiū už tai”, – emocingai už dovaną dėkojo britas.

Sebastianas Vettelis: „Mūsų tempas buvo pakankamai geras, galėjome ir geriau. Turime visus šansus rytoj iškovoti pergalę. Esu nepatenkintas savo kvalifikacijos ratu, vietomis šiek tiek perspausdavau, tačiau pabaiga buvo daug geresnė, bet to neužteko. Puiki minia, ačiū visiems. Žuvėdrų pirmajame posūkyje šiandien nebuvo matyti.”

Valtteri Bottas: „Buvo artima kova, mes to ir tikėjomės. Lewisas šiandien buvo nesustabdomas. Mano ratas taip pat buvo geras, tačiau suklydau per giliai įvažiavęs į posūkį. Rytoj turime visus šansus kovoti dėl pergalės.”

Lenktynių savaitgalio tvarkaraštis

Kanados Grand Prix
Sesija Data Laikas
Kanados GP: pirmoji treniruotė 2017-06-09 17:00 - 18:30
Kanados GP: antroji treniruotė 2017-06-09 21:00 - 22:30
Kanados GP: trečioji treniruotė 2017-06-10 17:00 - 18:00
Kanados GP: kvalifikacija 2017-06-10 20:00 - 21:00
Kanados GP: lenktynės 2017-06-11 21:00 - 23:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia