„Mercedes” vadovas Toto Wolffas sako, kad lenktynininkams visada bus leidžiama lenktyniauti ir santykius išsiaiškinti trasoje

Po Monako GP, kuriame nugalėjo Sebastianas Vettelis, kilo daug kalbų dėl komandinės strategijos. Kvalifikacjoje nugalėjo, ir pusę lenktynių distancijos pirmavo Kimi Raikkonenas. Tačiau „Ferrari” parinko skirtingas strategijas ir Sebastianas gėrė pergalės šampaną.

Visuose portaluose susijusiuose su Formule 1 virė diskusijos, ar Vettelis nėra komandos nr 1 pilotas.

Reklama

Toto Wolffas sako, kad pas juos niekada taip nebuvo ir nebus, o pilotams visada bus leidžiama lenktyniauti trasoje.

„Mums gali būti sunkios lenktynės (Kanadoje), vien dėl trasos konfigūracijos. Tačiau ši trasa patinka abiems mūsų pilotams”, – kalbėjo Toto.

„Lewisas čia nugalėjęs jau ne vieną kartą, o Valtteri visada čia gerai pasirodydavo su ankstesne „Williams” komanda”, – tęsė austras. „Mūsų darbas yra jiems į rankas įduoti konkurencingus bolidus, kad jie galėtų kovoti dėl pergalių”.

„Mūsų komandoje važiuoja du labai geri pilotai. O mes ir toliau laikysim savo filosofijos, kuri leidžia pilotams lenktyniauti trasoje. Net jei kažkada būtų sunku jos laikytis, nes ne visada būna tik vienas pilotas pirmaujantis čempionate”, – kalbėjo Wolffas.

Wolffas mano, kad „Ferrari” elgsis skirtingai nuo jų

„Man yra akivaizdu, kad „Ferrari” jau turi pilotą numeris 1 savo komandoje. Jie stengiasi pasiekti tai, kad Sebastiano rezultatai būtų kuo geresni kiekvieną savaitgalį”, – baigė kalbėti Toto Wolffas.

Kanados Grand Prix
Sesija Data Laikas
Kanados GP: pirmoji treniruotė 2017-06-09 17:00 - 18:30
Kanados GP: antroji treniruotė 2017-06-09 21:00 - 22:30
Kanados GP: trečioji treniruotė 2017-06-10 17:00 - 18:00
Kanados GP: kvalifikacija 2017-06-10 20:00 - 21:00
Kanados GP: lenktynės 2017-06-11 21:00 - 23:00
Reklama

5 Komentarai (-ų)

  1. kaip ir pernai rosbergui monake liepe praleist hami ir t.t. ir pan. bet tai yra komandos vadovo pasisakymas, cia kaip tam lietuviskam posakyje:”is dainos zodziu neimsesi” 🙂

  2. Per amzius taip buvo ir bus. Gerai, kai komanda uztikrintai laimi konkstruktoriu ir pilotu taures ir niekas daugiau nekelia gresmes, tai gali leist lenktyniauti, bet siuo atveju kai yra kita komanda, jau sunku patiket, kad jie patys nesieks kuo aukstesnes vietos uzimt

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia