Lewiso Hamiltono sutartis su „Mercedes” baigia galioti kito sezono pabaigoje ir jau dabar, likus dar metams, „Mercedes” sako, kad jie nori pratęsti sutartį.

Kai kurie šaltiniai teigia, kad tam, kad sutartis galiotų 2019 ir toliau 4 kartus čempionas reikalauja didesnio atlyginimo.

Niki Lauda mano, kad šie metai Hamiltonui yra tobuli: „Šiemet Lewisas laimėjo titulą „Mercedes” ne atvirkščiai. Mano manymu geriausią važiuoklę turi „Ferrari”, gale prisijungė į kovą ir „Red Bull”, bet Lewisas beveik nedarė klaidų. Jis šiemet važiavo, kaip Dievas, ir mums iškovojo titulą.”

Reklama

Komandos vadovas Toto Wolffas pridūrė: „Jis yra patas geriausias lenktynininkas, su kuriuo man teko dirbti. Mes tikrai norime, kad jis pratęstų sutartį su komanda.”

Lyg nejučia Lauda prabilo ir apie tai, kad jie akylai seks Verstappeno karjerą: „Maxas yra, be abejonės, pats geriausias jaunas pilotas, kokį esu matęs. Jis turi vienintelį trūkumą, jam reikia išmokti valdyti savo emocijas. Karts nuo karto jis praranda savikontrolę, jei jam pavyks pasiekti tai, kad valdys save visapusiškai jis gali būti vienu geriausių šio sporto istorijoje.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia