„Mercedes” tikina, kad jie, kaip ir „Ferrari”, gali trauktis

0
lenktyniauti
@tecnicaformula1.com

„Mercedes” vadovas Toto Wolffas sako, kad jų pasitraukimas iš sporto yra įmanomas, kaip tą įvardijo „Ferrari”, jeigu jie matys, kad Formulė 1 juda neteisinga linkme.

„Ferrari” ir „Mercedes” komandos buvo kritiškos dėl 2021 metų variklių formato diegimo, tačiau italai buvo pirmieji, kurie pagrasino palikti sportą, jeigu naujasis formatas bus priimtas.

Reklama

Agresyviau padėjo kalbėti ir „Mercedes”, bei teigia, kad jie gali imtis panašių priemonių, jeigu visos pusės neapsvarstys jų pasiūlymų.

„Toks scenarijus yra labai įmanomas. Lygiai taip pat, kaip yra su „Ferrari”, – sakė Toto Wolffas.

„Viskas, ką pasakė S. Marchionne turi būti rimtai vertinama. F1 turi išlikti technologijų viršūnė ir didžiausia konkurencija. Jeigu tai bus sumaišyta su standartizuotomis specifikacijomis ir netikromis situacijomis, kurios padeda silpnesniems ir baudžia stipresnius, tada aš nemanau, kad tai yra mūsų DNR.”

„Jeigu nematysime koks yra Formulės 1 tikslas, turėsime sau užduoti labai sunkų klausimą: ne jeigu, bet kur mes norime dalyvauti moto sporte aukščiausiu lygiu?”

T. Wolffas taip pat abejojo kai kuriais dalykais, kuriuos pristatė Formulė 1 ir įvardijo lenktynininkų pristatymus prieš JAV GP lenktynes.

„Daryti nepastovius veiksmus, tokius kaip Michaelis Bufferis padarė Austine, tai nepadarys sporto geresniu.”

„Mes nematome jokios vizijos. Niekas nežino, kur ši kelionė veda. Viskas ką mes žinome, tai kad pardavimai ir pajamos smarkiai krito.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia