„Mercedes“ teigia išsprendę didžiausią savo silpnybę

0
mercedes ispanijos gp

„Mercedes“ vadovas Toto Wolffas sako turįs jausmą, jog komanda pagaliau tampa vis konkurencingesnė esant karštoms oro sąlygoms.

Pastaraisiais metais galiojo tokia taisyklė, kad kuo aukštesnės oro ir trasos temperatūros, tuo „Mercedes“ bolidas turi daugiau problemų ir veikia geriau, kai sąlygos yra vėsesnės.

Reklama

Tačiau pastaroji Lewiso Hamiltono pergalė karštojoje Vengrijoje rodo, kad „Mercedes“ bolidas pagaliau geba prisitaikyti prie aukštesnių temperatūrų.

„Švarus oras čia vaidina labai didelę rolę, tačiau kartais nutinka mistiniai dalykai, kai su vienomis padangomis tempas būna geras, o su kitomis neįmanoma važiuoti“, – sakė T. Wolffas.

„Manau, kad „Ferrari“ komandai yra visiškai atvirkštinis variantas. Kuo daugiau duomenų surinksime, tuo labiau galėsime tai suprasti. Tačiau vyrauja visapusiškai teigiamas jausmas, kai mes nugalėjome Budapešte iki 60 laipsnių įkaitusioje trasoje.“

„Tai yra kažkas tokio, ko mes manėme, kad bus neįmanoma pasiekti.“

„Tai sukuria tokius jausmus, kad mes labiau supratome surinktus duomenis ir galime būti labiau konkurencingi esant didelėms temperatūroms.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia