„Mercedes” pristatė „Project One” – Formulės 1 genai kelių automobilyje

2

Šiandien „Mercedes” pristatė savo naujausią kūrinį – „Project One”. Tai hiperautomobilis, kuris sukurtas remiantis Formulės 1 patirtimi.

Tai dvivietis hiperautomobilis, kuriame panaudota Formulės 1 patirtis ir perkelta į šį dvivietį šedevrą. Tai pirmasis hiperautomobilis, kurį bus galima įsigyti su F1 jėgaine ir juo legaliai važiuoti keliuose. Šis automobilis turi 1.6 l. tūrio V6 variklį ir papildomus elektros variklius, kurie sukuria daugiau nei 1000 AG. Iki 200 km/h įsibėgėja greičiau nei per 6 sekundes.

Reklama

Hiperautomobilis turi keturių varomųjų ratų važiuoklę, galinė ašis varoma hibridine sistema, o priekinė ašis tik elektros varikliu. Vien tik su elektriniu varikliu galima nuvažiuoti iki 25 kilometrų. Šis automobilis turi gausybę variklio nustatymų, tarp kurių yra garsusis „Mercedes” kvalifikacijos rėžimas.

Galerija

Specifikacijos

Galinė ašis 1.6 l. V6 su tiesioginio įpurškimo sistema, 4 vožtuvai viename cilindre, 4 paskirstymo velenai ir elektra varomas turbo kompresorius, elektros variklis prijungtas prie alkūninio veleno
Darbinis tūris  1600 cm³
Galinės ašies galia >500 kW
Priekinės ašies galia 2 x 120 kW
Bendra galia >740 kW (>1000 AG)
Elektros varikliu įveikiamas atstumas 25 km
Pavaros sistema Kintama visų varomų ratų AMG Performance 4MATIC+ su hibridine galinių ratų varymo sistema, elektra varoma priekine ašimi ir sukimo momento vektoriais
Pavarų dėžė Automatizuota AMG SPEEDSHIFT 8 pavarų mechaninė pavarų dėžė
Akseleracija 0-200 km/h < 6 sekundės
Didžiausias greitis >350 km/h

Pristatymas

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia