„Mercedes“ pristabdys komandinės taktikos naudojimą

2
mercedes hamilton ir bottas

„Mercedes“ komanda nusprendė pristabdyti komandinius nurodymus Lewiso Hamiltono naudai iki kol baigsis Singapūro GP savaitgalis.

Nors komanda teigė, kad apie komandinės taktikos įvedimą galvos po lenktynių Monzoje, tai pergalę Lewisui Hamiltonui būtent tai garantavo minėtose lenktynėse. Kitaip tariant, „Mercedes“ savo žodį sulaužė.

Reklama

L. Hamiltonas nugalėjo lenktynėse su savo komandos draugo pagalba, kuris pasistengė, kad Kimi Raikkonenas būtų šiek tiek užlaikytas.

Sebastiano Vettelio viltys nugalėti Italijoje buvo sudaužytos starto metu, kai susidūrė su L. Hamiltonu.

Tuo tarpu britas idealiai pasinaudojo situacija, nugalėjo lenktynėse ir padidino savo persvarą čempionate iki 30 taškų.

„Man tikrai nepatinka komandinės taktikos naudojimas. Tai nėra šaunu ir nėra gerai sportui. Jie taip pat nepadeda ir lenktynininkams“, – sakė Toto Wolffas.

„Lewisas nenori nieko gauti už ačiū, o Valtteri nenori atsidurti padėjėjo vaidmenyje. Mes į tai žiūrėsime po kiekvienų lenktynių.“

„Apie tai mes pasikalbėjome, įvairūs scenarijai buvo aptarti, todėl tam būtinybės dabar nebėra, tačiau mes vėl į tai pažiūrėsime po lenktynių Singapūre.“

„Šį momentą noriu nustumtu kuo toliau į šoną.“

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Na manyciau tikrai per grieztai pasakyta, kad Bottas labai smarkiai stabde Kimi, o HAM nebutu pasivijes Kimi su nudilusiom galinem padangom…
    Mano nuomone Bottas , tik paspartino lenkima, kiek pamenu Bottas tada stampavo neblogus ratus vaziuodamas pries Kimi

    • Nieko čia žiauraus nepasakyta, Kimi Bottą vijosi sekunde per ratą, Lewisas irgi panašiai. Kimiui buvo liepta kuo greičiau aplenkti Valtteri, bet jis ne kažkoks mėgėjas ir moka važiuot, tad to padaryt nepavyko, o Kimio padangos susidrožė dar labiau.
      Faktas, kad Lewisas būtų pasivijęs Kimį, bet ne taip greit, o ir Kimio padangos nebūtų buvę taip suėstos, tad tikrai didelis klausimas, kaip būtų lenktynės pasibaigę, jei ne Mercedes komandinis žaidimas. Ne kartą šiemet matėm, kai paskutinius 5 ratus bandoma lenkti, bet taip ir neaplenkiama.
      Kimis nėra naujokas, tad jį aplenkti būtų buvę kur kas sunkiau, jei jo padangos nebūtų buvę tokios baisios.
      na bet šito mes nesužinosim 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia