„Mercedes” personalas Brazilijoje pateko į ginkluotą apiplėšimą

0
Lewis hamilton

„Mercedes” komandos personalui pavyko išvengti sužalojimų po ginkluoto apiplėšimo, kuris įvyko už Interlagos trasos ribų penktadienio naktį.

Lewisas Hamiltonas atskleidė, kad buvo paleistos kulkos po to kai užpuolikas priartėjo prie mikroautobuso, kuris bandė palikti trasą po penktadienio treniruočių.

Reklama

„Mercedes” lenktynininkas „Twitter” tinkle parašė: „Keletas mano komandos narių pateko į ginkluotą apiplėšimą praėjusią naktį. Buvo paleistos kulkos ir įremtas ginklas į vieno žmogaus galvą.”

„Tai labai liūdna situacija. Prašau visų, sukalbėkite maldą už mano vyrukus, kurie yra tikri profesionalai ir šiandien jie yra trasoje, nors ir buvo stipriai sukrėsti.”

„Tai nutinka kiekvienais metais, kai mes čia atvykstame. F1 ir visos komandos turi labiau pasistengti, kad tai daugiau neįvyktų. Negali būti jokių pasiaiškinimų!”

„Mercedes” patvirtino, kad buvo pavogti vertingi dalykai, tačiau visiems pavyko pabėgti ir išvengti sužalojimų.

„Williams” komandos nariai ir FIA asmenys taip pat buvo automobilių konvojuje į kuriuos taikėsi plėšikai, tačiau jiems pavyko pasprukti, kadangi užsidegė žalias šviesoforo signalas.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia