„Mercedes”: paskutines dvejas lenktynes išnaudosime ruošiantis kitam sezonui

3

Šiemet 4 kartą iš eilės čempione tapusi „Mercedes” atskleidė, kad paskutines sezono lenktynes išnaudos ruošiantis 2018 metams.

Likus dvejom lenktynėm sezone „Mercedes” jau iškovojo visus įmanomus titulus – komandinės ir asmeninės įskaitos čempionų apdovanojimus. Komanda atskleidė, kad dėl šios priežasties gali šiek tiek atsipalaiduoti ir lenktynes Brazilijoje ir Abu Dabyje išbandyti „naujus ir įdomius” dalykus kitų metų sezonui.

Reklama

„Turint rankose abu titulus savaitgalio rizika, palyginus su ankstesniais, sumažėjo. Šiuos du savaitgalius mes turėsime dvi pirmąsias progas išbandyti naujas ir įdomias koncepcijas 2018 metams. To mes anksčiau neturėjome teisės sau leisti dėl juntamos didelės konkurencijos”, – kalbama komandos pranešime.

„Savo eksperimentus mes atliksime penktadienių važiavimuose su galimybe tai naudoti ir lenktynėse, jei komanda, paskaičiavusi visas rizikas, matys tai naudinga.”

Kalbant konkrečiau apie lenktynes Brazilijoje, komanda išbandys naujas dalis ir naujus aerodinaminius instrumentus, tuo pačiu naują techninio aptarnavimo įrangą.

Nepaisant tokių planų, komandos vadovas Toto Wolffas patikino, kad komanda nekeičia savo požiūrio ir iškeltų planų kiekvienom lenktynėm.

@MercedesAMGF1

„Turint abu titulus mintis atsipalaiduoti ir sutelkti dėmesį tik į kitus metus yra viliojanti. Tačiau tai nėra taip toli nuo tiesos. Komandos viduje į likusias lenktynes mes žiūrime kaip į pirmas 2018 m. sezono lenktynes. Mums liko dvejos lenktynės, kurias mes esame nusiteikę laimėti ir taip įgauti geras emocijas žengiant į 2018 m. sezoną. Dabar nebus jokio atsitraukimo vien todėl, kad mes laimėjome visus šių metų titulus.”

„Tiesą pasakius, šios paskutinės lenktynės nulemia mūsų pagrindinį principą ir tai, kuo mes esame. Mes siekiame tobulumo visame kame ką darome – nuo pirmojo rato žiemos bandymuose Silverstoune iki paskutinio bandymų Abu Dabyje sezono pabaigoje rato. Ir kiekvieną kartą, kai mes lenktyniaujame, mes tai darome dėl pergalės. Tokiu nusiteikimu mes ir atvykome į San Paulą”, – teigė T. Wolffas.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Gali jie sau leisti testuoti kitu metu detales 🙂 Bet ta pati darys daugelis, kam nebera prasmes kovoti del vietos konstruktoriuose 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia