„Mercedes” nustebinti „Ferrari” demonstruoto tempo

0
mercedes ferrari spa belgija

„Ferrari” stipriai spaudė „Mercedes” komandą visų Belgijos lenktynių metu, o Toto Wolffas sako, kad konkurentai nuveikė puikų darbą atsiveždami atnaujinimus.

Įprastai Spa trasa nėra ta, kuri tinka „Ferrari” komandai, tačiau Sebastianas Vettelis spaudė Lewisą Hamiltoną kvalifikacijoje ir lenktynėse, bei įveikė rekordinį ratą.

Sekmadienį „Ferrari” pilotas nuolat spaudė Lewisą Hamiltoną ir visų lenktynių metu važiavo 1-2 sekundžių atstumu, tačiau britas atlaikė vokiečio spaudimą.

Reklama

Toto Wolffas pripažino, kad „Ferrari” juos pasivijo trasose, kurios dažniausiai nėra tinkamos italų komandai, todėl „Mercedes” turėtų atsakyti į tokį spaudimą.

„Mes buvome nustebinti. Jie puikiai padirbėjo atsiveždami atnaujinimą, kuris veikė. Tai yra trasa, kuri neturėtų jiems būti palanki, kaip Silverstounas, o jie buvo daug arčiau, nei mes tikėjomės. Turime išlaikyti savo tobulinimo apimtis ir atsivežti patobulinimus, kurie veiktų.”

„Mes nesame geri trasose, kurios reikalauja didelės prispaudžiamosios galios. Kaip „Ferrari” mus pasivijo tokiose trasose kaip Spa, mes privalome juos pasivyti tokiose trasose kaip Singapūras. Ir tai nebus lengvas pasivaikščiojimas parke.”

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia