„Mercedes“ nori, kad L. Hamiltonas pas juos baigtų karjerą

0
L. Hamiltonas mercedes

„Mercedes“ būtų patenkinti, jeigu Lewisas Hamiltonas jų komandoje pabaigtų savo karjerą, tačiau pripažįsta, kad tai priklausys nuo bolido pajėgumo.

Prieš daugiau nei savaitę, Meksikoje, britas iškovojo penktą čempiono titulą ir ketvirtą su „Mercedes“ ekipa.

Reklama

Padaręs tai, jis pamažu artėja prie Michaelio Schumacherio septynių titulų rekordo ir turėdamas 71 pergalę nuo vokiečio atsilieka tik 20 pergalių.

Pats britas norėtų bent priartėti prie šių vokiečio pasiekimų, o Toto Wolffas tikisi, kad jis tai padarys lenktyniaudamas su „Mercedes“.

„Jeigu mes sugebėsime jam suteikti konkurencingą bolidą, kuris galės laimėti čempionatus, o jis ir toliau lenktyniaus taip, kaip dabar – mūsų santykinai gali tęstis amžinai“ – sakė T. Wolffas.

Šio sezono viduryje jis pratęsė sutartį dar dvejiems metams, nors gandai nenutyla, kad vieną dieną jis prisijungs prie „Ferrari“.

Tačiau dabar britas sako, kad savęs nemato kitoje komandoje.

„Šiuo metu, savęs negaliu įsivaizduoti kitoje komandoje“, – sakė L. Hamiltonas.

„Tai mano šeima, čia aš užaugau, tačiau tą patį aš kartojau ir būdamas „McLaren“ komandoje.“

„Viena iš priežasčių, kodėl sugalvojau persikelti – norėjau pažiūrėti ar persikėlęs kitur galėsiu nuveikti ką nors ypatingo. Žinojau, kad galiu, tačiau norėjau tą įrodyti visiems kitiems.“

„Dabar aš nejaučiu, kad man reikėtų keltis kur nors kitur ir būti kitoje komandoje, kad galėčiau laimėti titulą, bet niekada negalima sakyti niekada.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia