„Mercedes“ niekada nepaleis Estebano Ocono

0
esteban ocon force india

„Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas sako, kad jie net po milijono metų Estebano Ocono neišbrauks iš savo gretų.

Pastaruoju metu labai daug kalbama, apie tai, kad Estebanas Oconas neranda sau vietos kitam sezonui Formulėje 1 dėl to, kad yra „Mercedes“ programos narys.

Toto Wolffas kas keletą dienų pasako kažką naujo šia tema. Pradžioj jis sakė, jog svarstys galimybę naikinti jaunųjų lenktynininkų programą, vėliau kritikavo savo konkurentus, kad jie nepriima Estebano, dėl šio sąsajų su „Mercedes“.

Reklama

Dabar Wolffas sako, kad net ir praėjus milijonui metų jie nepaleis Estebano Ocono, nes jis anksčiau ar vėliau įrodys konkurentams, kaip jei suklydo.

„Net po milijono metų (Ocono nepaleisime), nes vieną dieną jis atstovaus „Mercedes“ ir skins pergales, bei taps čempionu. Tada visiems parodys, kokią klaidą jie padarė“, – sakė austras.

„kas šiemet dėjosi liepos ir rugpjūčio mėnesiais tiesiog neįtikėtina. Buvo tiek daug slapukavimų, politikos, melų ir tikrai ne visi talentingi jaunuoliai turi sau vietą kitam sezonui. Estebanas, greičiausiai, bus vienas tokių. Mes juo rūpinsimės, jis yra viena ateities super žvaigždžių, aš esu tikras tuo visu 100%.

Liepą jam buvo siūlomi net dvi sutartys, jam tereikėjo išsirinkti tinkamiausią ir staiga jos abi dingo. Mes turime tai išspręsti. Estebanas stiprus, jis jau turėjo keletą sunkių momentų savo karjeroje. Šią problemą mes išspręsime už jį.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia