Nors šių metų bolidą „Mercedes” vadina diva, tačiau demonstruojamas tempas lenktynėse banguoja, todėl jie sako, kad keis bolido koncepsiją

Skirtingai nei pernai F1 fanai šiemet prieš GP savaitgalį negali būti garantuoti nei dėl to, kas nugalės kvalifikacijoje, nei kai baigsis lenktynės.

„Mercedes” įtikinamai pirmauja gamintojų įskaitoje, o Lewisas gali užsitikrinti čempiono vardą jau ateinantį sekmadienį. Visgi tai yra dėka ir pagrindinių konkurentų „Ferrari” technikos gedimų dėka.

Reklama

Komandos vadovas Toto Wolffas sako, kad jie svarstys galimybę keisti 2018 metų bolido pagrindinius principus, kad panašių problemų būtų išvengta.

„Šio bolido koncepsija, panašu, priėjo savo pabaigą”, – sako Toto.

„Jei nuspręsime, tai tada viskas keisis iš esmės. Tam reikės visiškai kitokio bolido dugno bei difūzoriaus. Viso to pasekmė, gali būti lėta pradžia.”

Jamesas Allisonas patvirtino, kad su dabartiniu bolidu dirbti sudėtinga. „Šis bolidas nebuvo blogas mums. Tačiau mes norėtume lengviau lenktynėms paruošiamo automobilio, tai leistų būti užtikrintiems, kad lenktynėse bus išspaudžiama viskas.

Mes tikimės, kad visi pakeitimai, kuriuos mes atlikome šiemet leis mums sukurti „lengviau sukalbamą” bolidą”, – sako Allisonas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia