Mercedes: kai Ferrari taip arti, nėra vietos klaidoms

2
@MercedesF1

 

[media-credit id=4 align=”aligncenter” width=”605″]mercedes-amg-petronas-logo[/media-credit]

Reklama

Mercedes komandos vadovas Toto Wolff’as sako, kad jo komanda neturi prabangos klaidoms, nepaisant to, kad startas yra beveik tobulas.

Nors ir Mercedes po pirmųjų dviejų etapų turi beveik maksimalų taškų kiekį ir artimiausius varžovus lenkia net 50 taškų, tačiau konkurentų patobulėjimas per tarpsezonį miegoti neleidžia. Patys Mercedes komandos atsotvai sako, jei ne Ferrari gedimai, skirtumas būtų ženkliai mažesnis, tad snausti ir švęsti tikrai nėra kada, nes varžovų pažanga akivaizdi.

Toto Wolff’as: „Ferrari vis arčiau ir stipriau kvėpuoja mums į nugaras, kaip matėme Bahreine, mums tikrai nėra vietos klysti. Dabar būti susikoncentravusiems svarbiau nei bet kada ir tikrai turime apie ką pasukti galvas. Visgi dar praėjo tik du etapai, todėl teigti, kad viena ar kita pusė turi pranašumą anksti. Viena aišku, o tai yra gera žinia tiek komandai tiek sportui, mes turime du pilotus, kurie pasitiki savo sugebėjimais, tad mus džiugins tikrai ne kartą per ateinančius mėnesius. Po dviejų etapų mes esame labai geroje pozicijoje. Mūsų automobilis ir vėl pasirodė konkurencingas įvairiomis sąlygomis, o taip pat ir labai patikimas, kas yra labai geros žinios žiūrint į ilgą likusį sezoną, tačiau liko dar labai daug savaitgalių, o kol kas nei vienas iš vykusių nepraėjo be nesklandumų”

Hamilton’as abiejų etapų starto metu nusirito rikiuote žemyn ir atitinkamai iškovojo antrą bei trečią vietas, kai tuo tarpu Rosberg’as iškovojo įtikinamas pergales. Būtent tą ir turi komandos vadovas, sakydamas, kad nėra ko džiaugtis, kai yra akivaizdžių vietų tobulėti.

 

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia