„Mercedes” ir „Tommy Hilfiger” susitarė dėl ilgalaikio rėmimo

0
tommy hilfiger lewis hamilton mercedes

„Mercedes” komanda susirado naują savo drabužių partnerį ir sudarė ilgalaikę sutartį su „Tommy Hilfiger” kompanija.

„Hugo Boss” nusprendė nepratęsti sutarties su pasaulio čempionais ir vietoje Formulės 1 pasirinko Formulės E čempionatą. Juos pakeitė „Tommy Hilfiger” ir šis ženklas puoš visus „Mercedes” komandos drabužius, kaip ir patį W09 bolidą.

„Mes džiaugiamės galėdami pasveikinti „Tommy Hilfiger” prisijungus prie mūsų ir Formulės 1 pasaulio, – sakė Toto Wolffas. – Visada smagu pradėti naują partnerystę, ypač kai tai liečia tokią svarbią mūsų komandos sritį – įvaizdį. Tikiuosi, kad tai pagyvins mūsų prekinį ženklą ir įneš šviežumo naujam sezonui.”

Reklama

„Mes esame patenkinti tuo, kaip „Tommy Hilfiger” aprengs komandą šį sezoną ir parodys savo planus Formulės 1 gerbėjams.”

Šis prekės ženklas F1 nėra naujiena, kadangi dar ankstyvaisiais 1990 metais jie rėmė „Lotus” ir „Ferrari” labai ilgą laiką.

„Nuo pat pirmo karto, kai sudalyvavome Formulėje 1, aš buvau visiškai sužavėtas moto sporto pasaulio, – sakė Tommy Hilfigeris. – Pakartotinai žengti į šią areną su „Mercedes” ir svarbiausia jų komanda yra neįtikėtinas būdas įpūsti šiek tiek mados į Formulę 1.”

„Aš atpažįstu aistrą, dvasią atsidavimą lenktyniavimui, kurią turi visa „Mercedes” komanda ir demonstruoja kiekvienose lenktynėse. Todėl šios bendros mūsų savybės mane ir pastūmėjo tapti partneriais ateinantiems sezonams.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia