„Mercedes” atviri idėjai turėti antrą komandą

0
keis bolido

„Mercedes” vadovas Toto Wolffas buvo sužavėtas dėl labai išmintingo „Ferrari” sprendimo susijungti su „Sauber”, todėl pasaulio čempionai svarsto panašų scenarijų.

„Ferrari” parterystė su „Sauber” 2018 metais reiškia, kad komandos pavadinimas pasikeis į „Alfa Romeo Sauber”. Toks žingsnis reiškia, kad „Ferrari” į šią ekipą galės integruoti savo jaunuosius lenktynininkus, o šiuo atveju pirmasis bus Charles Leclercas, o Antonio Giovinazzi užims rezervinio lenktynininko poziciją.

Reklama

Italų ekipa mėgaujasi ir artima technine partneryste su „Haas” ekipa, kuri savo debiutiniame sezone pasirodė tiesiog puikiai. Toto Wolffas dėl naujausio susitarimo su „Sauber” atsargiai žiūri į „Ferrari” ir kaip jiems seksis sustiprėti.

„Manau, kad tai ką S. Marchionne ir M. Arrivanene daro yra labai protinga, – sakė T. Wolffas. – Jie palaiko puikius santykius su „Haas”. Tai padėjo pačiai „Haas”, padėjo ir „Ferrari”, tačiau tai ką jie dabar daro su „Sauber” yra tiesiog aiški vizija į ateitį.”

„Jie turi komandos vadovą Fredą Vasseurą ir negali žinoti, kokių planų jie turi komandos viduje, tačiau toks sąjungininkų bendradarbiavimas mums gali būti pavojingas.”

„Mercedes” yra atvira „Ferrari” idėjos kopijai pasinaudojant rikiuotėje esančia komanda ir teigia, kad jie tokį variantą jau turi savo akiratyje.

„Tai yra vienas iš mūsų svarstytinų variantų. Tai nėra labai paprasta, nes nesinori blaškyti savo organizacijos dėl susijungimo su kita ekipa.”

„Mes nesame vieninteliai, kurie turi labai protingų idėjų, mes daug diskutuojame, tačiau kol kas niekas nenuspręsta.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia