Meksikos GP kvalifikaciniuose važiavimuose nugalėjo Lewisas Hamiltonas

0

Hamilton

Lewisas Hamiltonas iš „Mercedes” nugalėjo ką tik pasibaigusiuose Meksikos GP kvalifikaciniuose važiavimuose, taip parodydamas savo kolegai, kad kova dėl čempiono titulo dar nebaigta.

Reklama

Antras liko Nico Rosbergas, o trečias Maxas Verstappenas iš „Red Bull”.

Kvalifikacijoje ketvirtą vietą užėmė Danielis Ricciardo, šiemet retai pralošiantis kvalifikacijoje savo komandos draugams.

Nico Hulkenbergas iš „Force India” rytoj startuos iš 5 pozicijos, tad kaip įprasta pirmos greičiausios komandos šį kartą nėra „Mercedes”, „Red Bull” ir „Ferrari”. Tiesa „Ferrari” atstovai rikiuojasi tuoj pat už Indijos komandos atstovo, šeštas liko Kimis Raikkonenas, o septintas Sebastianas Vettelis, kuris vakar antroje treniruotėje buvo greičiausias.

Aštuntas rytoj varžybas pradės Valtteri Bottas, o tiesiai už jo Felipe Massa – abu iš „Williams” komandos.

Dešimtuką užbaigia Carlosas Sainzas jaunesnysis iš „Toro Rosso”.

Labai prastai kvalifikacijoje sekėsi „Haas” ekipos atstovams, neįprastai sau šios ekipos komandos atstovai abu pasitraukė po pirmos kvalifikacijos dalies.

Dėl gedimo Jolyonas Palmeris nedalyvavo kvalifikacijoje, kaip pats lenktynininkas pakomentavo savo twitter paskyroje, komanda aptiko įtrūkimų jo bolido važiuoklėje.

 

Žemiau pateikiame lentelę su visų kvalifikacijos sesijų ratų įveikimo laikais, bei su kokiomis padangomis jie buvo užfiksuoti, norime priminti, kad pirmasis dešimtukas startuos su tuo padangų komplektu, kuriuo greičiausią rato įveikimo laiką pavyko užfiksuoti antroje kvalifikacijos dalyje.

 

meksikos-gp-kvala

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia