„McLaren” turi atsarginį planą, jeigu Fernando Alonso paliktų komandą

0
fernando alonso
Twitter.com nuotr.

„McLaren” sako, kad turi keletą atsarginių planų, jeigu Fernando Alonso nuspręstų pasitraukti iš komandos šio sezono pabaigoje.

Fernando Alonso kontraktas baigia galioti šių metų pabaigoje, o jis pats yra sakęs, kad norėtų tęsti darbą su „McLaren”, jeigu komanda sugebėtų kovoti dėl pergalių 2018 metų sezone. Pasirodė pranešimų, kad ispanas galėtų keltis į „Renault” arba „Williams” ekipas.

Reklama

Šiuo metu vyksta intensyvios diskusijos tarp „McLaren” ir „Renault”, o sprendimas turėtų būti paskelbtas jau šią savaitę. Paklaustas kas nutiks, jeigu F. Alonso nuspręs nebetęsti darbo su ekipa kitą sezoną, Zakas Brownas sakė: „Mes turime kitą planą.”

„Jis su mumis dar nėra pasirašęs sutarties, derybos tebevyksta ir vyksta labai sklandžiai. Bet mes turime planą B ir planą C, todėl nepavykus susitarti, mes turėsime keletą variantų.”

„Fernandas mums nekelia jokių ultimatumų dėl „Honda”. Viskas ko jis nori – konkurencingas bolidas. Aš su juo praleisiu daugiau laiko ir sprendimai gali būti paremti jo manymu, kad būsime konkurencingi ar nebūsime. Jo norai nebus paremti vien tik specifiškai dėl variklio.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia