2018 metais „McLaren” naudos „Renault” variklius ir jų vadovas Ericas Boullieras sako, kad jie tikisi čempionate būti priekyje ne tik „Renault”, bet ir 3 vietoje likusius „Red Bull”.

Nuo 2015 metų „McLaren” negali pasigirti gerais rezultatais, jie nutraukė galiojusią sutartį su „Honda” tad dabar jie vėl pradeda galvoti apie galimus aukštus rezultatus. Britai visada kartojo, kad dėl prastų rezultatų kaltas ne jų sukurtas bolidas, o naudojamas variklis.

„Mes negalime neigti trijų sunkių metų”, – sako Ericas. „Trasoje dirbti buvo labai sunku. Gamykloje buvo nemažai teigiamų rezultatų, netgi daugiau, nei jums atrodo.”

Reklama

„Mano manymu didžiausia „McLaren” stiprybė yra susitelkimas darbui. Aš didžiuojuosi tuo, kaip dirba mūsų komandos nariai, nors rezultatai GP savaitgaliais buvo nuviliantys. Nuolatos yra dirbama ir stengiamasi padaryti taip, kad „McLaren” vėl būtų stipri, prisitaikanti, ir viena iš TOP komandų.”

„Tai, kad bolidas taptų geras ir pasiektų dabartinį lygį, buvo dirbama ištisus trejus metus. Tai mes pasiekėme ir tai buvo padaryta tik „McLaren” narių pastangomis.”

Boullieras sako, kad variklio pakeitimas kitam sezonui komandai suteikė naujų vilčių.

„Nuo dabar mes turime naują variklių tiekėją, be abejo tai uždega naujas viltis. Mūsų važiuoklė yra tikrai gera, bus labai smagu pamatyti kokiame lygyje mes iš tikrųjų esame.”

„Mūsų manymu kitų metų pagrindiniai varžovai mums bus „Red Bull” ir „Renault”, mūsų visų naudojami varikliai bus identiški, tad mums būtina juos įveikti. Tai yra mūsų tikslas.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia