Nei viena komanda sezono metu veltui neleidžia ir ruošia nuolatinius bolido atnaujinimus, „McLaren“ nėra išimtis iš šios taisyklės.

Jie ruošiasi atsivežti daug atnaujintų detalių į Barseloną, kurioje, pasak jų, mes išvysime tikrąjį MCL 33.

„Australijoje mes nebuvome taip pasiruošę, kaip kad norėtume, nes mūsų darbai užsitęsė dėl keleto neįvertintų sunkumų, taigi yra ruošiama daug atnaujintų detalių“, – sako Ericas Boullieras.

Reklama

„Dėl logistinių sumetimų visi atnaujinimai, greičiausiai, mus pasieks Ispanijoje, nuo to momento mes jau tikrai žinosime savo tikrąjį pajėgumą.“

Kol kas nesėkmingiausia šio sezono dalis buvo kvalifikacija Bahreine, kur „McLaren“ net 2 sekundėmis važiavo lėčiau už nugalėtoją.

E. Boullieras sako, kad tam nėra jokių pasiteisinimų, jiems būtina mažinti atsilikimą.

„Mes naudojame tokį patį variklį kaip ir „Renault“ ir „Red Bull“ ir mes atsiliekame.“

„Jau nebėra jokių pasiteisinimų, mes privalome perprasti kur yra viso to priežastys, kodėl mes lėtesni kvalifikacijoje, kodėl lenktynėse esame kur kas geresni, bet vistiek esame lėčiausi iš visų „Renault“ variklius naudojančių komandų. Taškas.“

„Bahreine buvo iškelti kai kurie klausimai, kurie iki šiol nėra atsakyti.“

„Mums nėra naujiena, kad Formulė 1 yra sunkus sportas, tad mes nesame patenkinti vieta, kurioje esame. Atnaujinimai jau yra beveik parengti, tad tikėkimės geriausio“, – pridūrė prancūzas.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

    • Kogero, kad jie ir yra panikoje. Pries sezona sake, kad jau del podiumu kovos, bet gavos taip, kad i Q3 nepralenda

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia