„McLaren”: mūsų pilotų pajėgumų skirtumą lėmė bolidas

0

Nepaisant to, kad Fernando Alonso iškovojo daugiau taškų už Stoffelį Vandoorne, Zakas Brownas sako, kad dėl to yra kaltas bolidas, kadangi „McLaren” galėjo tiekti patobulinimus tik vienam.

Zakar Brownas sako, kad 4 taškų skirtumas tarp dviejų komandos lenktynininkų buvo nulemtas dėl bolido, o ne lenktynininkų pasirodymo, bei teigia, kad jie yra patenkinti belgo pasirodymu 2017 metais.

Reklama

„Jie ne visada savo boliduose turėjo tokias pačias dalis, – sakė Z. Brownas. – Abu bolidai atrodė identiški, tačiau kartais mes turėjome atnaujinimą tik vienam iš jų.”

„Atsilikimas buvo sukurtas dėl bolido, o ne dėl lenktynininkų gebėjimų. Mes labai patenkinti S. Vandoorne atliktu darbu.”

„Stoffeliui startas nebuvo lengvas, kadangi turėjome problemų su patikimumu ir jis dar buvo šviežias vyrukas, kuris kai kuriose trasose lenktyniavo apskritai pirmą kartą savo gyvenime.”

„Stoffelis privalėjo praleisti sesijas trasose, kuriose jam nebuvo tekę lenktyniauti ankščiau. Jis turėdavo tik penkis ratus, kad užfiksuotų gerą ratą, todėl tai buvo labai sunku, žinant, kad tavo komandos draugas yra vienas geriausių lenktynininkų pasaulyje.”

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia