„McLaren” apie F. Alonso: sukūrėme monstrą!

4
Fernando Alonso.

„McLaren” vadaovas Zakas Brownas apibūdino Fernando Alonso kaip lenktyniavimo monstrą, kuris ruošiasi išbandyti dar vieną lenktynių seriją.

Ispanas šį sezoną praleido Monako GP ir išvyko lenktyniauti į Indianapolio lenktynes, kitas jo tikslas – išbandyti save Daytona 24 valandų lenktynėse 2018 metų sausį.

Reklama

Tokios žinios pasiekė pasaulį po to, kai Fernando Alonso paskelbė pratęsiantis sutartį su „McLaren” mažiausiai vienam sezonui.

„Turėjome keletą lengvų pokalbių, mes visą laiką šnekame apie lenktyniavimą. Pokalbyje su Fernando buvau aš ir Luisas Garcia Abadas, jo vadybininkas, ir tada jis pasakė: „aš noriu išbandyti Daytona”, – atskleidė Zakas Brownas.

„Po Indy 500 aš jau pradedu prie to priprasti. Tada atsisukau į Luisą ir pasakiau: „jis kalba rimtai?”. Tada sulaukiau atsakymo: „visiškai rimtai, todėl man nereikės klausti dar kartą”.

„Manau, kad mes sukūrėme monstrą – lenktyniavimo monstrą!”

Fernando Alonso minėjo, kad pasitaikius galimybei jis lenktyniaus tiek serijų, kiek bus įmanoma, o visa tai yra jo misija, kad taptų geriausiu pasaulyje.

„Mano planai moto sporte yra daug didesni, nei kas nors gali įsivaizduoti”, – Meksikoje sakė F. Alonso.

„Noriu būti geriausias lenktynininkas pasaulyje, o kad toks taptum turi nugalėti skirtingose serijose, varžytis skirtingose mašinose ir kartais reikia pabėgti nuo mažo Formulės 1 pasaulio.”

„Moto sportas yra daug daugiau nei tik Formulė 1.”

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. kai tos serijos yra gana giminingos tai kažin ar čia didelis iššūkis, va sėst iš f1 į kokį dakarą, čia jau žingsnis 🙂 nu arba į moto GP eit, tą patį WRC… nieko monstriško čia per daug neparodys, nes F1 pasiderngimas fizinis yra labai aukštas, o persiorientuoti prie kitaip valdomo bolido čia jau kiekvieno lenktynininko darbo, bet jei pakeitus lenktynių seriją nuo žiedo į kažką kito…

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia