Maxas Verstappenas vakar vykusioje kvalifikacijoje Italijoje iškovojo 5 startinę poziciją, jo nuomone geresnio rezultato tikėtis nebuvo galima.

M. Verstappenas užfiksavo 1:20.615 s. rato įveikimo laiką.

Trečiojoje kvalifikacijos dalyje „Red Bull“ turėjo tik vieną savo komandos dalyvį, nes Danielis Ricciardo startuos iš galo, nepaisant pasirodymo kvalifikacijoje.

Reklama

Todėl „Red Bull“ negalėjo naudoti komandinės taktikos, kaip „Ferrari“ ar „Mercedes“, kai vienas lenktynininkas padeda kitam tiesiosiose kurdamas vakuuminį maišą.

„Monza yra bene sunkiausia trasa mums, tad penktas rezultatas yra toks, kokio mes ir tikėjomės prieš atvykdami čia“, – sako Verstappenas.

„Esame ten kur ir turime būti, rezultatas nėra nuviliantis, kvalifikacijoje stengėmės pasiekti geriausią sau rezultatą. Nieko daugiau šiuo metu mes negalime, šiek tiek nemalonu, kai matai kiek daug prarandame tiesiosiose, bet taip jau yra. Šiandien buvo galima matyti skirtumą tarp seno ir naujo variklio. Jis apie 0.15 s. rate, tai tikrai žingsnis priekin ir aš juo džiaugiuosi, bet norint kovoti priekyje kaip lygus su lygiais, tada reikia eiti didesnių žingsnių.

Stengiausi važiuoti kiek įmanoma greičiau, bet mes atsilikę per daug. Trečiojoje dalyje neturėjau galimybės važiuoti paskui komandos draugą, nors tai nebūtų nieko pakeitę, nors laikas būtų buvęs šiek tiek geresnis.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia