Maxas Verstappenas po kvalifikacinių važiavimų trasą paliko piktas ant savęs už padarytas klaidas greitojo rato metu

Verstappenas dar gavo 15 starto pozicijų baudą, už tai kad buvo keisti elementai jo bolide. Pasirodyti kuo geriau kvalifikacijoje buvo būtina, o vakar jam pavyko iškovoti vos 6 starto poziciją.

Klaidas jis padarė 15 ir 18 posūkiuose, o jei jų nebūtų buvę tai Maxas galėjo pasirodyti kur kas geriau.

Reklama

„Aš buvau labai piktas ant savęs paties. Tai vienas iš nedaugelio kartų šiemet, kai ant savęs pykau, tai nėra pats maloniausias jausmas.

Visgi truputį lengviau, kai žinai, kad vistiek teks startuoti iš rikiuotės galo”, – sako jaunasis olandas. „Aš buvau labai nustebęs. Viskas ėjosi gana sklandžiai, tačiau 7,8 ir 9 posūkiuose as buvau greitesnis pirmoje kvalifikacijos dalyje nei trečioje. To tu trokšti mažiausiai.

Mane tai stebino, nes viso sezono metu kvalifikacija visada buvo mums gera. Šiandien taip pat viskas atrodė gana gerai, tačiau kai padarai dvi klaidas svarbiuose posūkiuose negali tikėtis gero rato įveikimo laiko.  Visgi labai malonu, kad galėjome būti taip arti trečiojoje dalyje.

Jei ne klaidos, ko gero galėjau „pasistumdyti” su Vetteliu dėl antros vietos. Tai labai maloniai nuteikia, kai pagalvoji, kad tiesiosiose mes nusileidžiame labai daug. Mano manymu tai labai geras ženklas prieš lenktynes”.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia