Maxas Verstappenas pasipiktinęs sprendimu JAV GP lenktynėse, kai iš jo buvo atimta 3 vieta, įžeidė teisėją.

Olandas po varžybų sakė: „Jis idiotas, kurio sprendimai visada nukreipti prieš mane. Aš viliuosi, kad fanams tai labai nepatiko ir kitais metais jie čia neateis.”

Verstappenas paskutiniame rate aplenkė Kimi Raikkoneną, kuris važiavo 3 vietoje, tačiau teisėjai nusprendė, kad lenkimas buvo atliktas netinkamai. Todėl „Ferrari” pilotas buvo gražintas į prarastą poziciją.

Reklama

FIA teisėjas, kuris buvo įžeistas. yra Garry Connelly. FIA sako, kad jie dabar tirs, ar tokie Maxo teiginiai nepakenkė sportui.

Maxo tėtis, Jossas Verstappenas, apie FIA pasisakė dar griežčiau – jis dalinosi socialiniuose tinkluose nuotrauka, kurioje FIA pavadinta „Ferrari International Assistance”.

Savo jaunojo komandos nario stojo ginti Christianas Horneris sakydamas: „Jei Lewisui Hamiltonui galima kritikuoti JAV prezidentą, tada susierzinęs lenktynininkas gali išreikšti savo emocijas”.

Reklama

1 komentaras

  1. Džyzuz, Kai Sebas iškeikė Charlį, tai visi sakė,kad taip negalima, taip negerai, koks neišauklėtas, jam reiktų grįžti į mokyklą ir bla bla bla, bet kai Maxas su tėvu paleido srovę mėšlo, tai visi tą bando pateisinti. Nesuprantu, kam taip reikia politikuoti Maxui kiekvieną kartą,

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia