Po sunkių lenktynių Ispanijoje „Ferrari“ komandos vadovas Maurizio Arrivabene pripažino, kad sekmadienį jiems ko jie besiimtų viskas slydo iš rankų.

Nors startas ir buvo neblogas, „Ferrari“ komandos lenktynininkas Sebastianas Vettelis iškovojo 1 poziciją pirmame posūkyje, tačiau tai buvo vienintelis geras epizodas italų komandai lenktynėse.

Iš kart po starto lenktynių režimu abiejų komandos lenktynininkų tempas lyginant su varžovais buvo silpnas. Lewisas Hamiltonas jau po kelių ratų buvo 6 sekundžių atstumu pabėgęs nuo antroje pozicijoje buvusio Vettelio.

Reklama

Vėliau sugedo Kimi Raikkoneno bolidas, o Vettelis finišavo 4 pozicijoje.

„Šis savaitgalis buvo toks, kai tau viskas gaunasi ne taip, kaip tu planuoji ir stengiesi padaryti“, – sako Maurizio Arrivabene. „Dabar, ramiai ir tiksliai, turime susėsti ir išanalizuoti viso to priežastis. Jų bus ne viena, visos jos kartu mums sutrukdė parodyti savo galimybes, kurias galėjome demonstruoti ankstesnėse lenktynėse.“

„Tada seks profesionalus, ryžtingas pasiruošimas Monako GP savaitgaliui.“

 

Kimi Raikkoneno bolido variklis bus tiriamas komandos gamykloje – Marranelo mieste Italijoje. Pirminiais duomenimis tai ne ta pati priežastis, dėl kurios reikėjo keisti variklį penktadienį.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia