Maurizio Arrivabene: dar ne viskas prarasta

0
ferrari maurizio arrivabene

„Ferrari“ vadovas Maurizio Arrivabene sako, kad nepaisant to, kaip susiklostė vakarykštės Singapūro lenktynės tikrai dar ne viskas prarasta.

„Ferrari“ rezultatas Singapūro GP lenktynėse nėra toks kokio jie tikėjosi. Kvalifikacijoje iškovota 3 ir 5 startinės pozicijos, o lenktynėse nei vienas lenktynininkas nesugebėjo pakilti aukštyn.

Sebastianas Vettelis buvo aplenkęs Maxą Verstappeną starto metu ir iki pirmo sustojimo važiavo 2 pozicijoje.

Reklama

Visgi savo sustojimo metu olandas susigrąžino prarastą poziciją ir jo vokietis niekaip nesugebėjo aplenkti.

Sebastianas buvo vienas iš nedaugelio antrajai lenktynių distancijai pasirinkęs ultra suft padangas, nes dauguma rinkosi soft.

Arrivabene sako, kad sprendimas dėtis šias padangas iš kart pasirodė klaidingas, nes Vetteliui teko jas pradėti taupyti labai anksti.

„Nugalėtojas pergalės nusipelnė visu 100%“, – sako Maurizzio. „Kai Sebatsianas aplenkė Verstappeną, mes nusprendėme rinktis agresyvią lenktynių strategiją, bandėme stoti anksčiau, dėtis minkštesnes padangas ir taip aplenkti Lewisą.

Deja tame rate, kuriame Sebastianas turėjo tiesiog skrieti trasa, jis atsidūrė už lėtesnio varžovo ir tai viską sugriovė.

Nepaisant vakarykščio rezultato dar tikrai ne viskas prarasta. Dabar mes ramiai, su pasiryžimu ir tikslu nugalėti atvažiuosime į likusias lenktynes, nepasiduosime iki pay sezono pabaigos.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia