Buvęs F1 lenktynininkas, o dabar Sky F1 kanalo žurnalistas, Martinas Brundle sako, jog jis tikisi, kad į pasaulį grįš labai greita ir labai baisi Formulė 1.

Martinas komentuoja Formulės lenktynes minėtame britų kanale, karts nuo karto jis pats išbando Formulės 1 techniką ir dažnai jis pasisako, kad saugumas jau nuėjo per toli. Jis dažnai piktinasi per eterį dėl per lietų nevažiuojančių bolidų, dėl plačių asfaltuotų saugos zonų ir t.t. ir pan.

Dabar jis sako besitikintis, kad „Liberty” priims sunkius ir drąsius sprendimus ir F1 vėl padarys pačiu greičiausiu ir pačiu baisiausiu sportu pasaulyje.

Reklama

„Jiems reikia elgtis drąsiai”, – sako Brundle kalbėdamas apie „Liberty”. „Jie turi sakyti: „tai yra Formulės 1 ateitis, tai yra kryptis kuria mes eisime arba jungiatės arba pasitraukite”. Jiems reikia kalbėti labai aiškiai.”

„Šis sportas turi būti pats greičiausias ir pats baisiausias. Geriausi bolidai vairuojami geriausių pilotų, o trasoje turi būti pilna artimos kovos. Mano manymu tikslai yra labai aiškūs, na ir mano manymu juos pasiekti yra gana nesunku, deja mes turime labai daug politikos ir privačių interesų tame kelyje. Aš neįsivaizduoju kaip viskas baigsis.”

Neseniai pristatytos variklių taisyklės 2021 metams sukėlė šurmulį tarp dabartinių gamintojų, o „Ferrari” pagrasino trauktis. Martino manymu tai tik tušti žodžiai.

„Aš manau jie blefuoja. Na tarkim jie nuspręs trauktis, tai kur „Ferrari” eis? Nejaugi jie eis į Formulę E ir bus „Mahindra” užnugaryje?”

„Jie ir taip dalyvauja Le Mans serijoje, jie ką tik nugalėjo pasaulio GT čempionate – bet niekas apie tai nekalba. Jie to nereklamuoja, į tokią reklamą neinvestuoja nei cento, nes dalyvavimas Formulėje 1 viską daro už juos. Mano manymu „Liberty” reikia nepasiduoti ir būti itin griežtiems.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia