Markas Weberis: Fernando Alonso gali pasitraukti viduryje sezono

3
@zimbio.com

Markas Webberis, buvęs Formulės 1 pilotas, mano, kad Fernando Alonso, gali nuspręsti nutraukti karjerą viduryje sezono, jei „McLaren” forma nepasitaisys.

Nors Alonso važiavo taškuose kurį laiką, pasiekti finišo jam nepavyko.

Reklama

„Alonso gali pasitraukti iš komandos. Galbūt Stoffelis ne už ilgo turės naują komandos draugą”,- situaciją komentavo Markas Weberis.

„Aš įžvelgiu tokią situacijos atomazgą, Alonso yra labai susierzinęs. Fernandas čia nėra tam, kad kovotų dėl 6 ar 7  pozicijos, kovoti dėl taškų jam neįdomu. Jis nori kovoti dėl pergalių.”

Weberis taip pat pasidalino įžvalgom ir apie jaunojo „McLaren” piloto situaciją:”Jo (Vandoorno) bolidas ir jo komanda yra nekonkurencinga, bet Stoffelis dar pasieks tą lygį. Jis gali leisti sau tokias situacijas. Savo pirmajame tu mokaisi, kas yra Formulė 1, o kai komanda silpna t ai tu tai darai nebūdamas dėmesio centre. Visi žiūri į komandą ir į „Honda”.”

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Sunku patikėt, bet Fernando ‘tik su McLaren galiu laimėti titulą’ Alonso rimtai atrodo, kad jau pavargo nuo visko. Sakė, pavargo Ferraryje su pažadais, o tai dabar dar McLaren 3 metai vien pažadų, butaforinis progresas ir ištisi gedimai, nenuostabu, kad tokios mintys gali pradėt kilti

  2. Zinant, kad Webberis ir Alonso – draugai, tai sitie australo pamastymai gali turet realu pagrinda. Jis tikriausiai kazka zino.

  3. as jau per eile metu isitikinau, formuleje 1 nebuna dumu be ugnies. vienintelis tikrai didelis siurprizas tai buvo rosbergo pasitraukimas, o visa kita tai jei pasirode gandas tai lauk kazko i ta puse… 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia