Markas Webberis iš Formulės 1 pasitraukė 2013 metais, „Red Bull“ jis atstovavo 7 metus ir su jais iškovojo 8 pergales.

Taip pat M. Webberis tris kartus asmeninėje įskaitoje liko 3 pozicijoje.

Nors australui nuolat buvo klijuojama lenktynininko nr. 2 etiketė, kai jis komandą atstovavo kartu su Sebastianu Vetteliu, jis patartų Ricciardo likti komandoje. Jo manymu reikia rizikuoti, nors gali būti, kad Danielio šalia Verstappeno laukia panašus likimas, kaip ir Marko šalia Sebastiano.

Reklama

„Aš manau, kad jis liks“, – sako Webberis. „Kokiam laikotarpiui aš nežinau, šitai mes dar pamatysime. Jo sprendimo verta laukti, bet manau jis liks ten kur ir yra.

Jis dabar yra labai gerame laikotarpyje, nes jo akcijų vertė yra labai aukšta, tačiau vistiek didžiausia žvaigždė yra Lewisas Hamiltonas.

Aš turiu omenyje, kad Formulė 1 tokia jau yra, visada yra kažkas pats geriausias ir tau reikia būti tinkamoje vietoje tinkamu metu, kad išnaudotai atsiradusias galimybes.“

Kad Danielis niekur nesikels kalba jau ir dauguma sporto ekspertų, nes „Mercedes“ greičiausiai išlaikys savo lenktynininkus. „Ferrari“ šalia Sebastiano kitais metais laikys arba Kimi Raikkoneną, arba rizikuos ir pasikvies Charlesą Leclercą. „Renault“ dar prireiks ne vienų metų kad galėtų kovoti dėl pergalių. „McLaren“ vadovas Zakas Brownas pripažino, kad gali praeiti net dešimtmetis, kol jie vėl taps grėsme lyderiams.

„Daugiau galimybių jis ir neturi. Kalbėtis su kitomis komandomis reikia, bet jos geriausiu atveju vidutiniokės, nežinau, gal tokiu būdu jis siekė išsiderėti geresnes sąlygas su „Red Bull“.

Jis žino mano nuomonę, nes jam ją išsakiau, kad bus sunku surasti kur auga žalesnė žolė.

Pirmaujančios komandos kol kas nežada nieko keisti ir kažkaip užimti tą paskutinę kėdę yra labai sunku.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia