Marcusas Ericssonas atskleidė, kad jis jau daugiau nei du sezonus negeria jokio gėrimo kol yra bolide, nes gertuvė jam net nėra montuojama.

Vakar vykusiose lenktynėse Kimi Raikkonenui buvo pamiršta pajungti gėrimo sistema, ir tai sukėlė kalbas, tuo tarpu M. Ericssonas atskleidė, kad nieko čia baisaus, mat jis bolide negeria jau seniai.

Savo Twitter paskyroje Marcusas parašė:

Reklama

„Jau du metai kaip nesu malšinęs troškulio lenktynėse. Gėrimo mechanizmas sveria apie 1.5 kg. Vien dėl to nusprendėme jo nemontuoti. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl turėtų būti suvienodintas visų lenktynininkų svoris.“

Formulė 1 jau seniai pasigirsta kalbos, kad reikėtų suvienodinti sąlygas, nes komandos kovoja dėl kiekvieno gramo. Lenktynininkai yra verčiami būti kuo lengvesniais.

Dėl to, kad taip galimai gali būti pakenkiama lenktynininkų sveikatai svarstoma priimti taisykles, kiek turėtų sverti lenktynininkas. Jei sportininkas yra žemesnio ūgio ir jis svorio tikrai neužsiaugins, tada į jo bolidą turėtų būti sumontuota papildomi svarmenys, kurie situaciją išlygintų.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia